Hopp til innhold
Projektorskärm

Euroscreen Frame Vision React 3.0

14 298:-st.
81 tum, 180 x 101 cm
Förväntad leveranstid 3-8 veckor
  -
Frame Vision är Euroscreens största permanentspända projektionsskärm och finns i bredder på upp till 420 cm. Ytan sträcker sig över en svart, 10 cm bred aluminiumram, vilket ger den projicerade bilden en snygg, kraftfull inramning.

Läs mer:

Beskrivning

ReAct har en överlägsen yta som ger en utmärkt upplevelse även vid ljusa förhållanden

  • Ger ett härligt intryck
  • Döljer alla spår av fogar i ramen
  • Minskar reflektion av omgivande ljus
Vel-Tex-tillbehöret rekommenderas starkt för dig som vill ha en ännu större tittarupplevelse. Ramen spänner varje del av betraktningsytan lika mycket, och den flexibla ytan kan justeras i tre olika kanaler för att duken ska bli så plan som möjligt. Ramprofilerna monteras enkelt och lättmonterade väggfästen ingår för att duken ska kunna monteras på väggen utan problem.

Vel-Tex-tillbehöret är ett helt svart, sammetsliknande tygöverdrag som täcker hela ramen. Vel-Tex ger inte bara skärmen ett mer lyxigt intryck, utan döljer även alla spår av fogar i ramen. Överdraget är också mer förlåtande om den projicerade bilden är något felaktigt justerad. Om bilden går utanför de inre ramarna absorberas de visuellt av Vel-Tex. Samtidigt bidrar det till att minska reflektioner från ljuskällor i rummet.

React 3.0
Euroscreen presenterar nu 3.0-versionen av ReAct. ReAct har en överlägsen yta som ger en utmärkt upplevelse även vid ljusa förhållanden. Strukturen och finishen i det silvergrå materialet ökar färgkontrast och svärta i den projicerade bilden (färgtemperatur 6 508 K). ReAct 3.0 säkerställer en helt plan betraktningsyta. Projiceringsavståndet bör vara minst 1,8 gånger visningsytans bredd. Full-HD- och 4K-kompatibel. Gain-värdet är 1,0.