Hopp til innhold
Motordriven projektorskärm

Euroscreen Linea Tab Tension Flexperf

26 180:-st.
86 tum, 190 x 107 cm
Förväntad leveranstid 3-8 veckor
Linea-modellen har ett unikt utformat hölje i klassisk men modern design. Det svagt välvda aluminiumhöljet har ingen exponerad monteringskåpa, inga exponerade monteringsdetaljer och helt osynliga infästningar.

Läs mer:

Beskrivning

FlexPerf-ytan är ett reflekterande vinyltyg med mikroskopiska perforeringar som skapar en ljudtransparent projiceringsyta

  • Helt plan yta
  • Duken jämnas vid behov
  • Kraftig och tung skena i dukens nedre del
Kassetten är vit och den tunga skenan i skärmens nedre del dras in helt när skärmen inte används. Den här modellen har en mängd fördelar och ett särskilt stort urval av dukstorlekar. Tack vare att duken kan spännas har du möjlighet att få en helt plan skärm under de närmaste åren.

Flexperf
Du som är hemmabiosentusiast kommer att finna en ny vän i FlexPerf. Eftersom materialet är perforerat kan du placera högtalare bakom skärmen utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Bildkvaliteten påverkas inte heller eftersom FlexPerf-materialets vita projektionsyta ger en komplett tittarupplevelse med full kontrast och exakt färgåtergivning. Gain-värdet ligger på 0,8, vilket bland annat ger en något bredare betraktningsvinkel än dukar med högre Gain.