HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Audyssey Pro Kit

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Audyssey Pro Kit

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_601_AUDYSSEYPROKIT

Beskrivning

  • TESTEX
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
  • Normalpris: 3 998:-

Audyssey Pro Kit är en professionell digital rumskorrektion som är avsedd för High End-hemmabiosystem, till exempel baserade på NAD M15HD. Upp till 32 mätningar i ett enda rum ger dig en mycket mer exakt kalibrering än en vanlig Audyssey-korrektion.

Audyssey Pro Kit – ultimat digital rumskorrektion för High End-hemmabion
Audyssey Pro Kit är en ultimat och professionell metod att optimera ljudet i en High End-hemmabio, exempelvis baserad på NAD M15HD. Med Audyssey MultEQ Pro-kalibrering får du en rad fördelar som ger ett ännu bättre resultat än en konventionella Audyssey-kalibrering:

- upp till 32 kalibreringsmätningar i ett enda rum
- mycket hög upplösning
- professionellt kalibrerad mätmikrofon
- möjlighet att säkerhetskopiera kalibreringen på dator

En professionell lösning
Audyssey Pro-kalibrering är en avancerad process som gräver grundliga kunskaper för att ge ett optimalt resultat. Vi rekommenderar starkt att du tar hjälp av en professionell installatör när du utför kalibreringen. Då behöver du inte heller investera i utrustning själv.

Om du inte har någon möjlighet att ta hjälp av en installatör – eller om du själv har de tekniska kunskaper som krävs – kan du köpa Audyssey Pro Kit separat. Observera att du utöver själva utrustningen måste köpa en separat programlicens av Audyssey (150 dollar/januari 2011) som binder utrustningen till din specifika hemmabioförstärkare. Om du vid ett senare tillfälle vill kalibrera ett annat system måste du skaffa ytterligare en licens.

Audyssey Pro Kit passar till NAD M15HD och andra Audyssey Pro-kompatibla produkter.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.