HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bowers & Wilkins CWM7.5 In-wall högtalare

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CWM7.5 In-wall högtalare

Bilder

{{quantityModel}} st.

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_601_BWCWM7.5WH

Beskrivning

 • DEMOEX
 • Originalkartong: Nej
 • Komplett tillbehör: Nej
 • Produkten finns hos HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
 • Normalpris: 5 998:-

CWM7.5 är en välljudande tvåvägs in-wall-högtalare med teknik direkt hämtad från B&W:s mest exklusiva serier. En enastående allround-högtalare som kan användas i oerhört många sammanhang och tillfredsställer även kräsna öron.

B&W CWM7.5 – tvåvägs in-wall-högtalare för kräsna öron

CWM7.5 är en exklusiv tvåväg in-wall-högtalare som tillfredsställer även mycket kräsna öron. Jämfört CWM7.4 är bas/mellanregistret 5 tum stort i stället för 6 så du får inte lika mycket fyllighet i den djupaste basen. Å andra sidan är CWM7.5 både billigare och mer kompakt, så om du vill ha inbyggnadsljud av toppkvalitet utan att spränga budgeten är CWM7.5 ett suveränt alternativ. Den är också idealisk som sido/bakhögtalare i en hemmabio med exempelvis CWM7.3 eller CWM7.4 som fronthögtalare.

CWM7.5 är den minsta modellen i B&W:s High End-serie CI700. Jämfört med den billigare CI600-serien har 700-modellerna ännu bättre element, exklusivt delningsfilter och integrerat backbox-kabinett med Flowport-basreflexport. Det ger fullständig kontroll över de djupa frekvenserna och en markant förbättrad ljudkvalitet till musik och filmljud.

Exklusiva B&W-lösningar garanterar särklassigt ljud
Det fylliga och dynamiska ljudet från CWM7.5 beror framför allt på det exklusiva och 6 tum stora bas/mellanregisterelementet med membran av Kevlar och papp, och ett solitt helgjutet chassi. Detta element är av samma typ som dem som sitter i B&W:s kritikerrosade CM-serie, vilket säger en hel del om kvaliteten.

Den unika Nautilus-pipan som sitter på baksidan av softdome-diskanten kommer direkt från B&W:s High End-serier. Pipan fungerar i princip som ett omvänt horn och är fylld med ljudabsorberande material. På så sätt elimineras all oönskad energi från membranets baksida som annars skulle ha kunnat färga återgivningen av de högsta frekvenserna.

Och det slutar inte där. Delningsfiltren i CCM7/CWM7-högtalarna är utrustade med ultra-High End-kondensatorer av typen Mundorf Supreme, och den integrerade backboxen är stagad efter B&W:s exklusiva Matrix-princip, som eliminerar "kabinettljud".

Unik backbox för optimalt ljud
B&W har valt att konstruera CWM7.5 enligt basreflexprincipen för att få en helt optimal ljudkvalitet. Det kräver ett kabinett, så CWM7.5 är utrustad med en integrerad backbox. På så sätt elimineras all okontrollerbar påverkan från utrymmet bakom högtalaren, och du får samtidigt fördelen av B&W:s exklusiva Flowport-teknik i basreflexporten.

Som en helt unik finess ingår en extra "reservoir-box" som utökar kabinettvolymen och därför gör det möjligt att få en ännu djupare basåtergivning. Om det finns plats i väggen bör du definitivt använda denna extra backbox – och det är inte ens krångligt, reservoir-boxen är nämligen försedd med gångjärn så att den kan föras in genom högtalarens vanliga monteringshål. Den integrerade backboxen innebär också att du utan problem man montera CWM7.5 i alla väggar, utan att behöva fundera på saker som brandsäkerhet.

Här hittar du tekniska ritningar

Specifikationer

 • Kategori : 2-vägs högtalare för inbyggnad i vägg
 • Impedans : 6 ohm (3 ohm min)
 • Bas : 5-tums flätad Kevlar/papp
 • Färg : Matt vit (kan målas)
 • Mått : 21,2 x 35,6 cm (BxH)
 • Diskant : 1-tums softdome med Nautilus-pipa
 • Frekvensområde (-6dB) : 47–28 000 Hz
 • Känslighet : 86 dB

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning