HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Flexson Floor Stand for Sonos PLAY:5 G2 Högtalarstativ

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flexson Floor Stand for Sonos PLAY:5 G2 Högtalarstativ

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_601_FLXP5FS1014

Beskrivning

  • NYTT EX
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
  • Normalpris: 1 498:-

PLAY:5 högtalarstativ är ett smart golvstativ som gör det möjligt att placera din PLAY:5 fritt i rummet, t.ex. som trådlös bakhögtalare i hemmabion. Du kan dölja strömkabeln snyggt och prydligt i stativets ben. Finns i svart eller vitt.

Flexson PLAY:5 högtalarstativ – golvstativ för optimal placering av din Sonos PLAY:5

PLAY:5 högtalarstativ är ett smart golvstativ du kan använda till att placera din PLAY:5 fritt i rummet. Stativet lyfter elegant högtalaren närmare öronhöjd om du till exempel sitter i soffan och lyssnar. Din PLAY:5 kommer att stå stabilt och robust eftersom stativet är tillverkat i en blandning av stål och aluminium. Den här versionen av stativet är uteslutande avsedd för vågrät montering av PLAY:5.

Du får också en elegant lösning om du exempelvis använder PLAY:5 som trådlösa bakhögtalare i din Sonos-hemmabio och inte har möjlighet att hänga högtalarna på väggen. Stativet gör också att du slipper se någon strömkabel dinglande under högtalaren eftersom du enkelt kan dölja kabeln i stativets ben.

Flexson PLAY:5 högtalarstativ säljs ett och ett och finns i svart eller vit finish.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning