HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

SoundXtra HEOS 3 Väggfäste

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
SoundXtra HEOS 3 Väggfäste

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_601_SDXH3WM1011_2

Beskrivning

  • DEMOEX
  • Originalkartong: Nej
  • Komplett tillbehör: Nej
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
  • Normalpris: 598:-

Väggfäste till HEOS 3-högtalaren. Skräddarsytt för just detta ändamål, så du får en både elegant och solid montering. Förlängningskabel medföljer så att du kan placera den externa strömförsörjningen utom synhåll. Finns i både svart och vitt.

HEOS 3 väggfäste – häng din HEOS 3 elegant och solitt på väggen

HEOS 3-väggfästet har skräddarsytts för att montera din HEOS 3-högtalare solitt och elegant på väggen. Som en extra bonus får du en förlängningskabel på köpet så att du kan dölja den externa strömförsörjningen någon annanstans.

En väldigt smart lösning, oavsett om du vill ha två HEOS 3 på väggen för att skapa äkta stereoljud i vardagsrummet, eller om du bara vill ha en högtalare stabilt och säkert monterad i till exempel köket eller sovrummet.

Väggfästet har skurits och formats exakt efter HEOS 3 och dess mått. Därför passar de ihop perfekt. Nu behöver du inte längre använda klumpiga universalfästen om du vill pynta väggarna med dina HEOS 3:or. Tvärtom kan du ta din HEOS-upplevelse till nya höjder – bokstavligt talat.

Fästet kan lutas både lodrätt och vågrätt så att du hittar den montering just du vill ha. Finns i både svart och vitt utförande, förlängningskabel medföljer.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.