HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

SoundXtra Small Bordsstativ

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
SoundXtra Small Bordsstativ

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_601_SDXUNIDSS2021

Beskrivning

  • NYTT EX
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
  • Normalpris: 698:-

Smart bordsstativ med halkfria gummifötter som låter dig vinkla dina kompakta högtalare uppåt eller nedåt så att du kan placera dem på t.ex. en hylla eller ett bord. Solid aluminiumkonstruktion hindrar oönskade vibrationer. Tål upp till 5 kg.

SoundXtra Small – smart och flexibelt bordsstativ till kompakta högtalare

Small är ett solitt konstruerat högtalarstativ som låter dig vinkla dina högtalare uppåt eller nedåt så att de spelar i en korrekt lyssningsvinkel. Det betyder att du utan problem kan placera dina högtalare exempelvis på en hög hylla eller ett skrivbord – du lutar bara stativet uppåt eller nedåt utifrån placeringen.

När högtalarna spelar i rätt lyssningsvinkel kan du vara säker på att du får klarast möjliga ljudbild – särskilt från den väldigt riktningskänsliga diskanten som lätt börjar låta grötig om inte högtalaren spelar i "rätt" riktning.

Både topp- och bottenplatta är tillverkade i aluminium och har utrustats med halkfria gummifötter som ser till att dina högtalare står säkert. Stativet tål en vikt på upp till 5 kg.

Small finns med metallfinish i svart och levereras i par.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.