HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Red Edition HDMI1 HDMI-kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Red Edition HDMI1 HDMI-kabel

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_604_ARGRED1HDMI3,0

Beskrivning

  • utförsäljning
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Malmö Mobilia
  • Normalpris: 318:-

Red Edition HDMI1 är en seriös och solid HDMI-kabel till ett förnuftigt pris. Du får bl.a. ledare i 99,99 % ren koppar, tredubbel skärmning och solida gjutna kontakter. Stödjer nätverksanslutning via HDMI, finns i längder från 1 till 10 meter.

Argon Red Edition HDMI1 – högkvalitativ HDMI-kabel till ett förnuftigt pris

Red Edition HDMI1 är en seriös och solid HDMI-kabel till ett förnuftigt pris. Ledarna har konstruerats i 99,99 % ren, syrefri koppar och kabeln är tredubbelt skärmad så att inga instrålande störningar förorenar ljud- och bildsignalen. De helgjutna guldpläterade kontakterna är riktigt solida och bekräftar att du håller i en seriös kvalitetsprodukt. Ett riktigt bra val till utrustning i budgetklassen.

Red Edition HDMI1 stödjer nätverksanslutning (Ethernet) via HDMI, vilket gör att du kan klara dig med en enda nätverkskabel till hela anläggningen framöver.*

Standard eller high speed HDMI – vad behöver du?
Dagens HDMI-kablar är av antingen Standard- eller High Speed-typ. Huruvida du ska välja den ena eller den andra typen beror på ditt behov. Upp till en videoupplösning på 720p så är hastigheten hos Standard-typen fullt tillräcklig, men om du vill ha en garanterat problemfri överföring av Full-HD-videosignaler på 1080p (från t.ex. Blu-ray eller PS3) bör du verkligen fundera på att välja en kabel av High Speed-typ, särskilt vid längre kabeldragningar. Fråga oss om du är tveksam.

Red Edition HDMI1 finns i längder från 1 till 10 meter.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning