HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bluesound PULSE FLEX Skin Cover

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound PULSE FLEX Skin Cover

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_604_BLSFLEXSKINWH

Beskrivning

  • Visningsex
  • Originalkartong: Nej
  • Komplett tillbehör: Nej
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Malmö Mobilia
  • Normalpris: 298:-

Bluesound PULSE FLEX Skin är ett snyggt överdrag som sätter en personlig prägel på din PULSE FLEX. Diskret gravering för högtalarens knappar och en slitstark yta som du enkelt kan ta av och på för att rengöra. Fyra snygga utföranden.

Bluesound PULSE FLEX Skin – snyggt överdrag till din PULSE FLEX-högtalare

PULSE FLEX Skin är ett överdrag till din PULSE FLEX-högtalare som ger den ett enkelt och stilrent utseende. Du kan välja mellan fyra utföranden och hitta en finish som passar din stil.

PULSE FLEX Skin är tillverkat i slitstarkt silikongummi och kan enkelt dras av och på, så din högtalare får ett bra skydd mot damm, repor och fingeravtryck. När du vill göra rent överdraget kan du ta av det och köra det i diskmaskinen.

Du når enkelt alla högtalarfunktioner genom överdragets ovansida. Här är knapparna markerade med diskreta symboler för att du ska få en avskalad och enkel design.

PULSE FLEX Skin finns i svart, grått, vitt och mörkblått.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning