HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Euroscreen Frame Vision Flexwhite Duk

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Euroscreen Frame Vision Flexwhite Duk

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_604_EUROVD220W

Beskrivning

  • Demoex i butik. OBS!! Priset gäller modell EUROVLSD230W, dvs är 104" och med 5cm ram. Finns i mid-end biorum.
  • Originalkartong: Nej
  • Komplett tillbehör: Nej
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Malmö Mobilia
  • Normalpris: 9 498:-

Frame Vision är Euroscreens största permanentspända projektionsskärm och finns i bredder på upp till 420 cm. Ytan sträcker sig över en svart, 10 cm bred aluminiumram, vilket ger en attraktiv och kraftfull svart inramning av den projicerade bilden.

Vel-Tex-tillbehöret medföljer för att få en ännu mer behaglig tittarupplevelse

  • Ger ett lyxigt intryck
  • Döljer alla spår av fogar i ramen
  • Minskar reflektion av omgivande ljus

Ramen spänner varje del av betraktningsytan lika hårt, och den flexibla skärmytan kan justeras i tre olika kanaler för att säkerställa att duken blir så slät som möjligt. Ramprofilerna monteras enkelt och de lättmonterade väggfästena ingår för att göra monteringen på väggen så smidig som möjligt.

Vel-Tex-tillbehöret är ett helt svart, sammetsliknande tygöverdrag som täcker hela ramen. Vel-Tex ger inte bara skärmen ett mer lyxigt intryck, utan döljer även alla spår av fogar i ramen. Överdraget är också mer förlåtande om den projicerade bilden är något felaktigt justerad. Om bilden går utanför de inre ramarna absorberas de visuellt av Vel-Tex. Samtidigt bidrar detta till att minska reflektioner från ljuskällor i rummet.

Flexwhite-duk
Rörlig matt, vit duk som ger en helt plan yta och utmärkt färgåtergivning (färgtemperatur 6 565 K). Full-HD-kompatibel. Duken sprider det projicerade ljuset i alla riktningar, vilket gör att bilden kan ses från vilken vinkel som helst. Den här duken har ett Gain-värde på 1,0.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.