HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Flic Hub nätverksadapter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flic Hub nätverksadapter

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_604_FLICH001

Beskrivning

 • Tidigare demoex
 • Originalkartong: Nej
 • Komplett tillbehör: Ja
 • Produkten finns hos HiFi Klubben Malmö Mobilia
 • Normalpris: 998:-

Flic Hub är en liten nätverksadapter som via Flic Smart Button direkt kan styra både Sonos-enheter och andra apparater utan att du behöver ha din smartphone till hands. Ger en helt ny trådlös frihet i vardagen.

Flic Hub – smart nätverksadapter för direkt wifi-styrning av Sonos och andra apparater via Flic Smart Button

 • Smart och snabb trådlös styrning av musikspelare, TV och annan utrustning via Flic Smart Button
 • Kan styra Sonos-högtalare och andra wifi-baserade apparater
 • Smart Button kan användas på egen hand utan någon smartphone i närheten
 • Kan fjärrstyra traditionell utrustning via IR-sändare (IR Blaster, extra tillbehör)
 • Kan styra upp till 60 stycken Smart Button-enheter med individuell setup

Flic Hub är en smart liten nätverksadapter som gör det möjligt att styra Sonos-högtalare och andra wifi-baserade apparater direkt från Flic Smart Button, utan att processen behöver gå via din smartphone. Smart Button skickar ditt tryck till Hub via Bluetooth, varpå Hub konverterar signalen till wifi och skickar den vidare till vald apparat. Det är stabilare och ger dig större frihet och många fler möjligheter än om du bara har knappen.

Med Flic Hub får du till exempel alla de funktioner du normalt sett har tillgång till via knapparna på en Sonos-högtalare (play/paus/ljudstyrka m.m.), men du kan även starta en spellista som du lyssnar mycket via Spotify. Du kan dessutom styra många andra smarta komponenter, till exempel belysning via Philips Hue. Eller så kan du snabbt ringa upp utvalda kontakter i din kontaktlista – du väljer helt själv.

Flic Hub tar din Flic-setup och din Smart Home till nästa nivå. Du är inte beroende av att ha din smartphone till hands, så hela familjen kan använda systemet när som helst. Och du kan koppla in upp till 60 knappar med helt individuella funktioner!

Ännu bättre styrning med IR Blaster
Flic Hub kan även utökas med en liten infraröd sändare (IR Blaster) som kan lära sig de infraröda signalerna för din anläggning eller TV:ns fjärrkontroll. Det innebär att du via en Smart Button kan få en snabb genväg till funktionerna på din fjärrkontroll, även om apparaten i fråga inte har någon inbyggd nätverksfunktion. Sedan är du redo att snabbt kunna använda TV, anläggning eller nästan vad som helst som är utrustat med en fjärrkontroll.

Tänk på att din Flic Hub och IR-sändare ska placeras relativt nära apparaten (till exempel TV:n) så att de är inom räckhåll för IR-signalen.

Flic Hub finns med vit finish. 1 st. Flic Smart Button medföljer.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning