HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels THIN 325 Väggfäste för TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 325 Väggfäste för TV

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_604_VOGTHIN325GR_2

Beskrivning

  • Demoex i befintligt skick
  • Originalkartong: Nej
  • Komplett tillbehör: Nej
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Malmö Mobilia
  • Normalpris: 2 198:-

THIN 325 är ett vridbart och allsidigt VESA-universalväggfäste som passar till platt-TV-apparater upp till 65 tum. Du kan utan problem vrida TV:n upp till 60 grader vågrätt åt varje håll och upp till 20 grader lodrätt. Enkel montering.

Vogel’s THIN 325 – vridbart VESA-universalväggfäste för platt-TV-apparater från 32 till 55 tum

THIN 325 är ett vridbart och mångsidigt VESA-universalväggfäste som passar till dagens platta LCD-, LED- och plasmaskärmar upp till 65 tum. TV:n kan vridas upp till 60 grader vågrätt åt varje håll och upp till 20 grader lodrätt. På så sätt kan du alltid få bästa möjliga betraktningsvinkel mot skärmen, samtidigt som TV:n kan sitta helt platt in mot väggen när du vill ha den på det sättet.

Avståndet in till väggen är bara 3,5 cm när fästet har fällts in hela vägen, och då är monteringen praktiskt taget helt dold. Du kan föra ut TV:n 37 cm från väggen, och den solida konstruktionen gör att du kan lita på att allt stannar på sin plats.

Enkel montering och ordning på kablarna
THIN 325 har konstruerats med ett smart system av skenor som gör det enkelt att rikta in TV:n till perfekt vågrät position efter montering. Det är skönt att veta när hålen i väggen ska borras. Du får dessutom Vogel's smarta kabelhållarsystem som elegant samlar ihop kablarna och ser till att de inte hänger och dinglar under TV:n när du drar ut den från väggen.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning