Hopp til innhold
DALI KUBIK XTRA Trådlös högtalare

DALIKUBIK XTRATrådlös högtalare

Spara 700:-
stk2 798:-
Före  3 498:-
Produktet står i HiFi Klubben Västerås
Koppla in den här passiva partnern till KUBIK FREE så får du ett otroligt välljudande stereosystem med trådlös Bluetooth-streaming. Flera färger.

Läs mer:

Beskrivning

DALI KUBIK XTRA – förvandlar KUBIK FREE till ett fullblods stereosystem

KUBIK XTRA är den passiva partnern till den aktiva och EISA-vinnande KUBIK FREE-högtalaren. Genom att koppla in KUBIK XTRA kan du lyssna på musiken i full stereoljudbild och med en ljudkvalitet som utan problem matchar många traditionella stereoanläggningar med separata högtalare.

Om du vill kan du ställa KUBIK XTRA i ett intilliggande rum så att du får musik av hög kvalitet i båda rummen utan att behöva ha en extra anläggning. Inkopplingen görs med DALIs speciella Link-kabel som både överför effekten och all nödvändig styrinformation från Kubik FREE. Det är bara att luta dig tillbaka och njuta av det läckra ljudet.

Bakom den snygga utsidan döljer KUBIK XTRA en äkta tvåvägshögtalare av full storlek, vilket är en stor del av förklaringen till den imponerande ljudkvaliteten. Bas/mellanregisterelementet är 5 tum stort och utrustat med DALIs karaktäristiska och välrenommerade träfibermembran. Diskanten är en 1-tums softdome med mycket stor spridning precis som i många av DALIs traditionella högtalarmodeller.

KUBIK FREE finns i svart, rött och vitt utförande. Fjärrkontroll ingår.