HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

unnu CM1 Kabelränna

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
unnu CM1 Kabelränna

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_610_UNNUCM1WH

Beskrivning

  • Ny i oöppnad kartong.
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Västerås
  • Normalpris: 298:-

Kabelrännan från unnu döljer de kablar du drar från anläggningen upp till TV:n på väggen. Tillsammans med ett matchande kabellock får du en enkel och elegant lösning till ditt unnu-system. Utförande i aluminium, finish i svart, vitt eller aluminium.

unnu kabelränna – dölj kablarna till TV:n på väggen

Kabelrännan från unnu är en enkel och elegant lösning om du helst vill slippa se kablar under TV:n på väggen. Tillsammans med det öppna 05D-kabellocket (köps separat) kan du dra hela bunten kablar genom toppskivan på din unnu-möbeln och dölja dem inuti rännan. Elegantare kan det nästan inte bli – om du inte fräser in kablarna i väggen.

Kabelrännan har ett solitt utförande i aluminium, längden är 25 cm, och du kan välja en finish i antingen svart, vitt eller aluminium.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning