HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Wi-Fi System

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Wi-Fi System

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_611_UBIAFIHD

Beskrivning

  • Returexemplar i nyskick, endast använd och testad snabbt. Komplett med låda och alla tillbehör.
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Uppsala
  • Normalpris: 4 190:-

AmpliFi HD är ett trådlöst mesh-nätverk som ger dig blixtsnabbt wifi i hela huset utan luckor i signalen. Levereras med en router och två mesh-noder som kan byggas ut. Stilren design, så du behöver inte gömma undan routern. Enkel installation via app.

Ubiquiti AmpliFi HD – trådlöst mesh-nätverkspaket som ger dig blixtsnabb signal överallt i huset

Om du delar router i ett hushåll eller en lägenhet är du utan tvekan bekant med frustrerande långsam uppkoppling eller luckor i signalen här och där. Ett mesh-nätverk använder mesh-noder (antenner) som tar emot signalen från en router, förstärker den och skickar den vidare till dina enheter, så att du får ett snabbare nätverk utan luckor i signalen. Det är ett strålande alternativ till att dra långa kablar genom alla rum om du har många kvadratmeter som ska täckas in.

AmpliFi HD är ett blixtsnabbt, smidigt och stilrent mesh-nätverk med en router och två mesh-noder som ger dig starkt, trådlöst wifi. Mesh-noderna kan kopplas direkt i ett vägguttag på den plats där du vill ha en bättre signal i huset. Router och mesh-noder kan köpas separat, så du kan alltid bygga ut ditt system.

Väldigt smidig AmpliFi WiFi-app
AmpliFi HD levereras med appen AmpliFi WiFi, som är både användarvänlig och överskådlig. Den hjälper dig att konfigurera nätverket steg för steg, och låter dig se nätverksprestanda och vem som använder ditt wifi. AmpliFi WiFi-appen ger dig också en bra överblick över mer avancerade inställningar, som hur nätverksprestanda ska fördelas om du till exempel använder nätverket för spel eller streaming.

Låt routern stå framme
En router är i regel en förskräcklig antenn-försedd skapelse som du gärna vill ställa undan längst upp på ett skåp eller under en hylla. Med AmpliFi HD får du däremot en enkel och stilren router som utan problem kan stå framme. Den har till och med touch-display som kan visa överförings- och hämtningshastighet – eller tid om du föredrar det.

AmpliFi HD finns med vit finish.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.