HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bluesound WM200 Väggfäste

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound WM200 Väggfäste

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_614_BLSWM200WH

Beskrivning

  • Ny i kartong
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Umeå
  • Normalpris: 1 198:-

WM200 Wall Mount Bracket är ett vridbart väggfäste till Bluesound PULSE, PULSE 2 och PULSE MINI som du kan placera elegant på väggen och vrida mot den plats du lyssnar från. Solitt utförande i stål, finns med både svart och vit finish.

Bluesound WM200 Wall Mount Bracket – vridbart väggfäste till dina Bluesound-högtalare

WM200 Wall Mount Bracket är ett vridbart väggfäste till Bluesound PULSE, PULSE 2 och PULSE MINI. Det är enkelt att montera så att högtalaren får en snygg placering på väggen.

Du kan vrida väggfästet 60 grader vågrätt åt varje håll så att högtalaren riktas mot din lyssningsposition. WM200 Wall Mount Bracket har ett solitt utförande i stål för att din högtalare ska sitta stabilt och säkert på väggen. Kablarna kan dras genom ett litet hål i fästet så att de sitter optimalt.

WM200 Wall Mount Bracket finns med svart och vit finish.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning