HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Samsung Tower Stand Bordsstativ

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Samsung Tower Stand Bordsstativ

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_614_SAMVGSGSM11S_2

Beskrivning

  • Ny i kartong. Kan skickas om köparen betalar frakt.
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Umeå
  • Normalpris: 6 999:-

Tower Stand är ett unikt, exklusivt och otroligt elegant vridbart bordsstativ som fulländar din Samsung QLED-TV:s design. Vikten på massiva 27 kg ger maximal stabilitet och din TV blir rena rama skulpturen i vardagsrummet.

Tower Stand – unikt, exklusivt och raffinerat bordsstativ till din Samsung QLED-TV

Tower Stand är ett unikt, exklusivt och väldigt elegant bordsstativ som sätter pricken över i på din Samsung QLED-TV. Precis som de här exklusiva TV-modellerna har Tower Stand designats för att vara elegant från alla vinklar, och oavsett var du väljer att placera din TV utstrålar stativet elegans samtidigt som du nästan får känslan av att TV:n svävar.

Som namnet antyder väger Tower Stand tungt – vikten ligger på hela 27 kg! I gengäld kan du vara säker på att din TV varken vippar eller välter när den väl har monterats korrekt. Stativet är också utrustat med en smart kabellösning som tillsammans med Invisible Connection och One Connect Box gör det enkelt att hålla vardagsrummet snyggt och prydligt.*

* 5 meter lång optisk kabel medföljer till Samsungs QLED-TV. 15 meter lång kabel kan köpas separat.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.