HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HEOS by Denon Bar Soundbar/trådlös högtalare

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon Bar Soundbar/trådlös högtalare

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_623_HEOSBARBK_2

Beskrivning

 • Demoex i fint skick!
 • Originalkartong: Ja
 • Komplett tillbehör: Ja
 • Produkten finns hos HiFi Klubben Örebro
 • Normalpris: 7 698:-

HEOS Bar är en avancerad soundbar som ger dig ljud och användarupplevelse i särklass. Du kan få fin surroundkänsla med trådlösa bakhögtalare (extrautrustning), och med 4 x HDMI kan du ansluta all din utrustning. Inkl. Bluetooth och styrning via app.

HEOS Bar – avancerad soundbar med ett otal möjligheter

 • Kan byggas ut med trådlösa HEOS-surround-bakhögtalare och trådlös HEOS-subbas (extrautrustning)
 • Ljud och anslutningsmöjligheter i toppklass för att vara en soundbar, inkl. HDMI och Bluetooth
 • Ingår i det trådlösa multiroom-musiksystemet HEOS by Denon och enkel att använda via HEOS-appen (även traditionell fjärrkontroll)
 • Streaming av all världens musik (internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
 • Google Assistenten (kräver Google Home-enhet)

HEOS Bar är en avancerad soundbar som ger dig ljud och användarupplevelse i särklass. Du kan få fin surroundkänsla med trådlösa bakhögtalare, och med 4 x HDMI kan du ansluta all din utrustning. HEOS Bar ingår i multiroom-musiksystemet HEOS som enkelt kan ge dig trådlös musik i hela ditt hem.

Köper du till ett par trådlösa HEOS-bakhögtalare – till exempel HEOS 1 – och en trådlös HEOS Subwoofer, kommer du så nära den äkta biografkänslan du kan utan att samtidigt behöva dras med en separat anläggning och tillhörande kablar i vardagsrummet. Du kan styra ljudvolymen från din existerande TV-fjärrkontrol så du inte behöver tänka på anläggningen. Du njuter bara av det fina ljudet. Du kan se fram emot övertygande kvalitetsljud från TV:n!

Streaming av all världens musik
Strömma all världens musik trådlöst med internetradio och flera av de mest populära musiktjänsterna, t.ex. Spotify Connect, TIDAL och Deezer. Med Bluetooth till på köpet får du aldrig slut på trådlös musik.

Trådlös musik i hela ditt hem
HEOS Bar är en del av det populära multiroom-systemet HEOS by Denon. På ett kick kan du bygga ut med trådlösa HEOS-högtalare och musikstreamers i så många rum du vill. Har du väl provat finns det ingen återvändo!

HEOS Bar finns i svart utförande. Kompakt IR-fjärrkontroll medföljer.

Se producentens video

Tester

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning