HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AIAIAI Tracks 2 Hörlur

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AIAIAI Tracks 2 Hörlur

Bilder

{{quantityModel}} st.

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_625_AIATRACKS2WH

Beskrivning

  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Falun
  • Normalpris: 698:-

Tracks är en unik lättviktshörlur i prisbelönt dansk design med inspiration från lurarna till 80-talets klassiska Walkman. Ljud och passform är i toppklass och du får mikrofon och kontroll för play/paus på kabeln. Finns i svart och vit finish.

AIAIAI Tracks – prisbelönt dansk hörlur i unik lättviktsdesign

  • Smart och prisbelönt dansk design
  • Fin ljudkvalitet för att vara ett par lättviktshörlurar
  • Mikrofon och smartphone-kontroll för play/paus på kabeln
  • Enkelt att montera av öronkuddarna för enkel transport
  • Finns i både svart och vitt

Tracks är en unik, danskdesignad lättviktshörlur där man hämtat inspiration från den klassiska Walkman-designen. De 40 mm stora titanelementen ger en ljudkvalitet som är av toppklass för en hörlur av den här typen, och den fina passformen och den låga vikten gör att du kan njuta av dina favoriter i timmar utan att tröttna. Du får även mikrofon och smartphone-kontroll för play/paus på kabeln.

Tracks tilldelades det prestigefyllda Danish Design Prize 2010/2011. Det här bekräftar att det här är en riktigt innovativ produkt och inte bara en imitation eller en tillfällig fluga.

Designad för att både användas och synas
Den smarta Tracks-designen är kraftigt inspirerad av hörlurarna till 80-talets ikon Walkman. I bästa AIAIAI-anda har allting skalats ner så att bara det allra viktigaste återstår och du får en otroligt enkel och stilren look. Öronkuddarna anpassas snabbt och lätt efter ditt huvud genom att du för dem upp och ned längs den tunna metallbygeln, och Tracks har en passform som är så bra att de även sitter kvar under löprundan.

Den flexibla kabeln har utformats för att inte trassla sig och om du någon gång har försökt reda ut den härva som annars kan uppstå kommer du verkligen att uppskatta denna finess. En annan riktigt smart detalj är de utbytbara clips som håller fast hörlurskåporna på metallbygeln. Tre par i matchande färger medföljer, så när du känner för det kan du snabbt skifta till en annan färgkombination. På samma sätt kan du enkelt montera av hörlurskåporna om du vill förvara dem på ett säkert sätt under transport.

AIAIAI Tracks finns i svart och vitt. Etui medföljer.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning