Hopp til innhold
Podspeakers MiniPod Bluetooth Trådlös högtalare

Podspeakers MiniPod BluetoothTrådlös högtalare

Produktet står i HiFi Klubben Falun
Legendariska MiniPod med inbyggd förstärkare och Bluetooth. Sen har du trådlös musik – och en designklassiker i världsklass!

Läs mer:

Beskrivning

Podspeakers MiniPod Bluetooth – trådlös högtalare med genial ikonisk design och ett otal möjligheter

  • [" Inbyggd Bluetooth för trådlös uppspelning av musik från smartphone, surfplatta m.m. "," Unik design med spännande färg- och kombinationsmöjligheter "," Exklusiva "hoops" och "spikes" i olika metallutföranden och träslag finns som tillbehör "," Specialdesignat väggfäste finns som tillbehör (kommer senare) "," Kan byggas ut till full stereo både via kabel och trådlöst "]
MiniPod Bluetooth från danska Podspeakers är högtalaren för dig som vill sätta en helt egen prägel på ditt ljud och ditt hem. Här får du en helt unik design som i decennier har kammat hem priser och utmärkelser över hela världen.

I den här aktiva versionen är förstärkare och Bluetooth inbyggt i högtalaren, så du kan spela musik trådlöst direkt från exempelvis din smartphone eller surfplatta. Precis som på standardutgåvan kan du anpassa designen helt efter din egen personliga smak genom att köpa till "spikes" (ben) och "hoops" (trimringar) i olika metallutföranden och träslag.

Välj själv din trådlösa högtalarlösning
MiniPod Bluetooth är högtalare som ger dig ett otal kombinationsmöjligheter Utöver grundfärger, hoops och spikes kan du också välja mellan tre olika konfigurationer för trådlös musikavspelning:

MiniPod Bluetooth (single): Här får du allt i en och samma högtalare: Lösningen för dig som vill ha det så enkelt som möjligt och klarar dig utan en komplett stereoljudbild. Kan byggas till någon av stereokonfigurationerna nedan senare.

MiniPod Bluetooth (wired): Koppla ihop en vanlig MiniPod och MiniPod Bluetooth med en styck högtalarkabel. Sen har du full stereo i äkta hifi-kvalitet (MiniPod Bluetooth + MiniPod standard).

MiniPod Bluetooth (wireless): Full trådlös stereo. Koppla två högtalare till varsitt vägguttag, genomför den enkla konfigureringen en gång, sen är det bara att köra. En trådlös kvalitetsanläggning med hela anläggningen inbyggd i högtalarna! (2 x MiniPod Bluetooth)

Gör MiniPod Bluetooth till din alldeles egen
MiniPod Bluetooth levereras i elegant silkesmatt lackerad finish. Så snart du packat upp den ur kartongen kan du njuta av snygga organiska former och ett solitt glasfiberförstärkt kabinett som bidrar till att säkerställa ett fint hifi-ljud utan resonans och vibrationer som förstör ljudet. Men det blir riktigt spännande när du lägger till hoops och spikes. Då kan du fritt välja om du ska vara utmanande och iögonfallande eller välja en kombination som får MiniPod Bluetooth att diskret smälta in i din heminredning.

Både hoops och spikes finns i aluminium (mörk, silver, guld) eller äkta trä (ljus eller mörk ek). De är solitt och exklusivt utförda, så du får ett elegant, personligt uttryck och inte bara billigt plast-bling som du ofta ser på andra så kallade designhögtalare. De kan till och med bytas ut på ett ögonblick om du vill ändra utseende på dina högtalare. Ska de ha en rustik, nordisk touch eller ett utseende med rå metall? Det är helt upp till dig. MiniPod Bluetooth är kort sagt en högtalare som tar väl hand om både dina öron och dina öron. Och även om den är en global designikon går den fortfarande att köpa för en rimlig slant.

MiniPod Bluetooth finns i svart, vitt eller rött utförande. Svarta gummifötter och hoop (trimring) i svart medföljer. Specialdesignat väggfäste finns som tillbehör (kommer senare).

William Lindström
Stockholm Sickla
99 butikerHitta närmaste butik
William Lindström

Vår
Expertbedömning

  • [" Inbyggd Bluetooth för trådlös uppspelning av musik från smartphone, surfplatta m.m. "," Unik design med spännande färg- och kombinationsmöjligheter "," Exklusiva "hoops" och "spikes" i olika metallutföranden och träslag finns som tillbehör "," Specialdesignat väggfäste finns som tillbehör (kommer senare) "," Kan byggas ut till full stereo både via kabel (cable) och trådlöst (wireless) "," Utgång för aktiv subbas "," Fjärrkontroll medföljer "]