HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AudioQuest DragonTail Extension USB kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest DragonTail Extension USB kabel

Bilder

{{quantityModel}} st.

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_631_AQDRAGONTAIL1

Beskrivning

  • Nya i kartong
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Stockholm Sickla
  • Normalpris: 178:-

DragonTail är en behändig liten USB-förlängare byggd i exklusiva material. Använd den för att skydda dig mot knäckta USB-prylar – till exempel en mobil DAC – och lita istället på att kabeln inte förorenar musiken med digitalt brus och annat.

DragonTail – enkel, effektiv och välkonstruerad USB-förlängare

DragonTail är en smart liten USB-förlängare i hög kvalitet – en välkommen hjälp för dig som också insett att USB-portarna på en dator inte alltid har fått den smidigaste placeringen. Om du någonsin har haft datorn med dig utanför hemmet vet du också att du ibland kan befinna dig i märkliga ställningar med datorn i knät på kontorssoffan, hotellsängen, tåget eller flyget. Kanske gynnar de här sittställningarna produktiviteten, men det är inte nödvändigtvis helt optimalt för anslutna USB-komponenter.

DragonTail är lika smidig som en duktig yogainstruktör, och om du skulle råka tappa datorn eller stöta i den i något kan DragonTail vara det som avgör om du till exempel knäcker din USB-DAC eller kan kan nöja dig med några väl valda svordomar.

AudioQuest – garanterar kvalitetsmaterial
Ledarna i DragonTail är silverpläterade med 5 % silver – ett material som garanterat väcker en känsla av eufori hos alla audiofiler. Silver är nämligen det bästa ledarmaterial moder jord har att erbjuda, och därför hittar du också motsvarande silverpläterade ledare i många andra AudioQuest-kablar, till exempel den exklusiva USB-kabeln Carbon.

Så om du skulle komma på tanken att ansluta en DAC till DragonTail – vilket för övrigt är en väldigt god idé – behöver du inte vara rädd för att smitta musiken med extra jitter eller annan digital smuts som du annars lätt råkar ut för i dåliga kablar.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning