HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Soundboks BATTERYBOKS Batterier

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Soundboks BATTERYBOKS Batterier

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_631_SOUNDBATTERYBOKS

Beskrivning

  • NYA!
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Stockholm Sickla
  • Normalpris: 1 498:-

BATTERYBOKS är ett smart, externt, uppladdningsbart batteri till din SOUNDBOKS-högtalare. Byt ut det gamla batteriet mot ett fulladdat på några sekunder när det gamla tagit slut, och festa sen vidare i upp till 40 timmar. Laddningstid cirka 3 timmar.

SOUNDBOKS BATTERYBOKS – förläng festen med ett extra batteri till din SOUNDBOKS

BATTERYBOKS är ett separat uppladdningsbart batteri som kan ge din SOUNDBOKS-högtalare upp till 40 timmars extra speltid på fullt ös. Som standard levereras SOUNDBOKS med ett BATTERYBOKS-batteri, men med två batterier kan du på några få sekunder byta ut ett tomt batteri mot ett laddat och festa vidare.

BATTERYBOKS har fem dioder som visar mängden ström så att du inte överrumplas av tystnad just när festen är på topp. Och om du står där dagen innan nästa fest och har glömt om batteriet är laddat eller inte som kan du kolla det på ett ögonblick. Att ladda batteriet fullt tar cirka tre timmar.

BATTERYBOKS finns i svart finish.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning