Hopp til innhold
Marshall Monitor Hörlurar

MarshallMonitorHörlurar

Spara 690:-
stk500:-
Före  1 190:-
Produktet står i HiFi Klubben Malmö Hyllie
Slutna over-ear-hörlurar med stort ljud och ikonisk, rockig design med inspiration hämtad från Marshalls legendariska förstärkare. Hopfällbar design.

Läs mer:

Beskrivning

Marshall Monitor – slutna over-ear-hörlurar med rock-feeling

Marshall Monitor är ett par slutna over-ear-hörlurar med stort ljud och häftig design som skriker rock'n'roll. Här kan du visa folk omkring dig att du är ett med musikens ikoner ända in i ryggmärgen.

Monitor signalerar rock’n’roll in i minsta detalj. Den vita Marshall-loggan och den grova ytan på öronkåporna har hämtats direkt från Marshalls legendariska gitarrförstärkare. Vänster-/högermarkeringerna och gångjärnen är utförda i rejäl mässing och spiralkabeln med mässingkontakter har också den hämtats direkt från rockens värld.

Hopfällbar och användarvänlig
Monitor kan fällas ihop helt, så den är enkel att packa ner i väskan när du ska ut på stan. Båda öronkåpor har ingång för kabeln, så du kan placera din musikspelare precis hur du vill. Om du vill dela musiken med en vän kan han eller hon ansluta sin egen hörlur i den ingång du inte själv använder.

En speciell finess är att du kan anpassa ljudet efter din egen smak med Marshalls F.T.F.-system. Som standard levereras Monitor med ett litet filtinlägg monterat bakom de magnetiska öronkuddarna. Inlägget ger ljudet en varm och tillbakalutad klang som passar många typer av musik. Men om du hellre vill att lurarna ska släppa igenom mängder av detaljer och dynamik plockar du bara ut inläggen. Du bestämmer själv – och det tar bara ett ögonblick att byta tillbaka igen.

Marshall – rockens symbol
Marshall är nästan synonymt med riktigt grymt rockljud, och det finns inte många seriösa rockgitarrister som inte äger – eller har ägt – minst ett par Marshall-förstärkare. Listan över Marshall-användare är nästintill oändlig och omfattar legendariska namn som Led Zeppelin, ZZ Top, AC/DC, Iron Maiden och sist men inte minst Jimi Hendrix.

OBS: Marshall Monitor har en mikrofon/kontroll på kabeln som kan användas tillsammans med vissa smartphones (iOS/Android). Du får gärna komma in i butiken och testa om kontrollen fungerar med just din smartphone.

Marshall Monitor finns i svart finish.

Se producentens video

[VID] Marshall Monitor

Tekniska specifikationer

  • Vikt
  • Impedans
  • Färg
  • Anslutning
  • Kabellängd
  • Känslighet
  • Adapter ingår
  • Type
  • Frekvensområde