Hopp til innhold
GOOGLE Home Mini Trådlös högtalare

GOOGLEHome MiniTrådlös högtalare

Behändig liten smarthögtalare för röststyrning av streaming-anläggningar och andra apparater som fungerar med Google-assistenten. Stödjer svenska.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Google Home Mini – smarthögtalare för röststyrning av streaming-anläggningar och andra smarta enheter som fungerar med Google-assistenten

Google Home Mini är en behändig liten smarthögtalare som du kan använda för röststyrning av streaming-anläggningar och andra enheter i ditt hem. Här kan du samla hela ditt hem i ett enda smidigt och ”osynligt” system med röststyrning via svensk Google-assistent – inga överflödiga appar, skärmar eller menyer.

Med Google Home Mini kan du enkelt välja musik från din favorit-streamingtjänst. Du gör konfigureringen en gång, sedan berättar du bara för högtalaren vad du vill göra, till exempel: ”Hey Google, spela upp spellistan Discover Weekly”. Du kan alltid byta till en annan tjänst genom att lägga till den i ditt röstkommando. Urvalet av streamingtjänster är inte komplett, men tillgängliga tjänster blir snabbt allt fler.

Du kan styra musik och reglera ljudstyrkan i olika rum eller från en viss anläggning. Det finns redan många stereo- och surroundanläggningar från t.ex. Denon och NAD som fungerar med Google-assistenten. Om du gillar multiroom kan du använda Google Home Mini med HEOS-systemet, eller se fram emot att Sonos aktiverar Google-assistenten på sina högtalare.

Känner igen din röst

Google Home Mini är förvånansvärt bra på att känna igen din röst bland andra användare som den konfigurerats för. Du slipper alltså att prata om dig själv i tredje person när du vill lyssna på dina egna spellistor. Du behöver bara säga det: ”Hey Google, spela musik från min spellista Favoritlåtar”. Röstigenkänning gör också att andra användare inte kan lägga till sin musik i dina noggrant komponerade spellistor.

Styr upp din dag – snabbt och lätt

”Hey Google, lägg in en påminnelse: Bio kl. 20.15 på torsdag”. Google Home Mini är också gjord för planering. Den kan synkroniseras med din Google-kalender så att du bara behöver berätta vilka möten du har. På så sätt kan den ge dig en överblick över dagen som väntar när du är på väg ut genom dörren.

Det finns flera liknande funktioner som du kan använda för att underlätta vardagen. Du kan till exempel fråga om ett recept och lägga till ingredienserna i en digital inköpslista.

Google Home Mini finns med vit finish.

Tekniska specifikationer

BordsstativJa
FjärrkontrollNej
Integrerat väggfästeNej
RöststyrningInbyggt
Spikes ingårNej
StereoparkopplingNej