Hopp til innhold
HiFi Klubben HiFi Klubben Presentkort

HiFi KlubbenHiFi KlubbenPresentkort

Ett presentkort från HiFi Klubben är ett säkert kort om du vill gratulera brudparet, studenten eller födelsedagsbarnet med fina ljud- eller bildupplevelser. Välj bara ett belopp – så kan den glada mottagaren välja en perfekt present själv.
system6 000:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

HiFi Klubben presentkort – ljudpresenten som aldrig behöver bytas

Ett presentkort från HiFi Klubben är en enkel och bra present om du vill gratulera brudparet, studenten eller födelsedagsbarnet med fina ljud- eller bildupplevelser.

Oavsett om beloppet är stort eller litet så kan alla hitta något de vill ha på HiFi Klubben, och dessutom slipper du tänka det minsta på teknik och produkter. Ett presentkort från HiFi Klubben är presenten som aldrig behöver bytas eller hamnar i en dammig källare!

Så enkelt är det
Börja med att välja ett belopp i rutan ovanför. När du betalar kan du ange vilket namn som ska stå på presentkortet genom att fylla i det i kommentarsfältet.

Presentkortet skickas som rekommenderat brev så att du kan vara säker på att det kommer fram, därför är portot högre än för vanliga brev. Du kan naturligtvis också köpa presentkortet direkt i någon av våra butiker och slippa fraktkostnaden helt och hållet.

Presentkortet gäller i 5 år och kan användas som betalning i HiFi Klubbens butiker. Det kan inte lösas in mot kontanter.