Hopp til innhold
16 998:-st.
Förväntad i lager den 12 november 2024.
Här har du äkta hifi i kompakt och modern design. Du får musikstreaming via Bluesound, TV-ljud smidigt via HDMI m.m. Välj själv dina hifi-högtalare.

Läs mer:

Beskrivning

NAD C 700 V2 – kompakt streaming-hifi-anläggning med inbyggd Bluesound och multiroom

 • Kompakt och exklusiv design inkl. läcker färgskärm med visning av omslag
 • Supersmidigt TV-ljud via HDMI
 • Inbyggd Bluesound för musikstreaming och multiroom
 • Möjlighet till uppgradering med trådlösa Bluesound surround-bakhögtalare
 • Dedikerad skivspelaringång (MM)

NAD C 700 V2 är en äkta hifi-anläggning i kompakt, stilren och modern design. Här får du inbyggd musikstreaming via Bluesound och allt du behöver för att spela musik i toppkvalitet – du behöver bara lägga till ett par bra hifi-högtalare. Eller som NAD själva säger: Just add speakers!

NAD C 700 V2 har 2 x 80 strömstarka watt som gör att den kan driva de allra flesta högtalare på ett sätt som du inte förväntar dig av en så här kompakt förstärkare. Koppla till exempel ihop C 700 V2 med ett par kompakta hifi-högtalare från DALI eller Bowers & Wilkins – så har du en fantastiskt välspelande, kompakt och stilren stereoanläggning som smälter in fint i de flesta vardagsrum även om du är kräsen när det gäller inredningen. Om du vill ha ett mer kraftfullt ljud kan ett par medelstora golvhögtalare också vara ett bra val.

Via Bluesound får du tillgång till en rad streamingtjänster och all världens trådlösa musik på nätet. När du vill ha ännu mer musik – och det kan vi lova – så kan du snabbt och enkelt utöka ditt system till ett äkta multiroom-system med små och stora trådlösa Bluesound-högtalare i hela ditt hem. Allt spelar tillsammans och du styr hela rasket från Bluesound-appen på din telefon eller från IR-frärrkontrollen som medföljer.

Smart TV-ljud med HDMI

C 700 V2 har HDMI-ingång med eARC som gör det väldigt enkelt att koppla in TV-ljudet. HDMI-anslutningen gör nämligen att C 700 V2 automatiskt startas och stängs tillsammans med TV:n, samtidigt som du kan justera ljudstyrkan med TV:ns fjärrkontroll. Alla i familjen kan alltså använda anläggningen utan att vara teknikexperter. Du behöver inte köpa en separat TV-soundbar som ändå skulle ligga hästlängder efter kvaliteten hos den här lilla lyxanläggningen.

På framsidan av C 700 V2 hittar du en 5-tums färgskärm där du alltid kan se vad som pågår på anläggningen. När du streamar kan du se albumomslag, och när du tittar på TV kan du se den aktuella ljudstyrkan. Du kan också välja att släcka skärmen om du inte vill att den ska stjäla uppmärksamheten från TV:n när du ser på film.

Även för smidigt trådlös surround

extra bonus kan du lägga till Bluesounds trådlösa surround-bakhögtalare (köps separat) som ger dig en helt ny dimension i din ljudupplevelse när du tittar på TV och film. När du är klar med de grundläggande inställningarna aktiverar nämligen C 700 V2 helt automatiskt surround-funktionen och bakhögtalarna när den känner av en surroundsignal från din TV. Det här är en genial och användarvänlig funktion som ger dig helt nya möjligheter utan att du behöver kompromissa med din hifi-upplevelse av musik i stereo.

Med en subwoofer (köps separat) kan du konfigurera C 700 V2 som ett 4.1-kanaligt surround-system. Även om det är enklare än de 5, 7 eller ännu fler kanaler som du får i en äkta hemmabio så är surround fortfarande helt klart övertygande och ljudkvaliteten är överträffar avsevärt det du får från en TV-soundbar.

NAD C 700 V2 finns i grafit-aluminiumutförande. Infraröd fjärrkontroll medföljer.

Streaming och multiroom med Bluesound

NAD C 700 V2 har inbyggd BluOS, och Bluesound stödjer en lång rad populära musiktjänster, som Spotify Connect, TIDAL, Deezer, Qobuz, Napster m.fl. Det ger dig tillgång till miljontals låtar, och om du väljer ett passande abonnemang kan du streama i full CD-kvalitet eller ännu högre via de högupplösta ljudformat som vissa av tjänsterna erbjuder.

Spotify Connect är genial för dig som redan gillar Spotify-appen. Då kan du nämligen streama direkt till NAD C 700 V2 från appen. Det kan du även via TIDAL Direct, och du får samma höga ljudkvalitet som om du spelade musiken från Bluesound-appen. Du kan också få fullt utbyte av högupplösta musikfiler i ända upp till 24 bit/192 kHz som du kan ladda ned från nätet och spela från ett USB-minne eller en hårddisk kopplad till USB-porten på baksidan av C 700 V2. Du får dessutom Apple AirPlay 2 och internetradio som ger dig tillgång till tiotusentals radiokanaler från hela världen.

BluOS ger dig även multiroom-funktion så att du kan bygga ut med trådlösa Bluesound-högtalare överallt i ditt hem. En högtalare i badrummet ger dig nyheter på morgonen, medan en högtalare i köket får dig i rätt stämning under matlagningen. Om du har gäster kan du gruppera högtalarna så att du får samma ljud i alla rum. Alternativt kan du spela radio i köket medan din partner står och sjunger till favoritlåtarna i duschen och barnen ser sin favoritserie på en TV kopplad till anläggningen i vardagsrummet. Det är nästan bara fantasin (och din plånbok) som sätter gränser.

Läcker hantering och bra ljudkvalitet för alla behov

C 700 V2 har tvåvägs Bluetooth, så du kan välja om du vill spela musik trådlöst från din telefon till anläggningen eller från anläggningen till ett par trådlösa hörlurar. I sistnämnda fall kan du lyssna på allt som pågår på C 700 V2 utan att störa resten av familjen. Det här är helt perfekt om du vill lyssna igenom ett riktigt bra album eller se en film när resten av familjen gått och lagt sig.

Med C 700 V2 är du i trygga händer oavsett behov – du kan koppla in hårddisken med din musiksamling, du kan koppla in TV:n och därigenom allt som kan vara anslutet till denna, du kan streama musik från mängder av streamingtjänster och internetradio och får ingångar för externa ljudkällor, till exempel CD-spelare eller skivspelare. Du får fantastisk ljudkvalitet med massor av råstyrka, och användarvänligheten håller naturligtvis också toppklass. Allt detta i ett kompakt aluminiumkabinett som smälter in diskret i varje vardagsrum. I bästa NAD-anda är C 700 V2 bra ljudkvalitet och skyhögt value-for-money!

Förberedd för digital Dirac Live-rumskorrektion

C 700 V2 är redo för det avancerade Dirac Live för digital rumskorrektion. När du har köpt en licens online kan du via mätmikrofonen som medföljer och din smartphone/surfplatta/PC/Mac mäta ljudresponsen på olika platser i ditt lyssningsrum, varefter systemet kompenserar för basresonans och andra oregelbundenheter i ljudet. 

Dirac Live kan ge en markant förbättring av din ljudkvalitet, och systemet är globalt erkänt för sina stora audiofila kvaliteter som gjort det väldigt populärt i biosalonger, inspelningsstudior, lyxbilar och andra sammanhang där det ställs höga krav. Appen är fullt tillräcklig i de allra flesta fall, men om du vill ha ännu fler justeringsmöjligheter kan du välja att köra processen via din dator. Eller så kan du uppgradera till Full Frequency-versionen om du vill gå all-in och justera över hela det hörbara spektret.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Kompakt design inkl. läcker färgskärm med visning av omslag
 • Snygg finish i aluminium och glas
 • Inbyggd Hybrid Digital-stereoförstärkare på 2 x 80 watt med hifi-ljud i bra kvalitet
 • HDMI/eARC för digitalt TV-ljud med automatisk på/av och ljudreglering via din TV:s fjärrkontroll
 • Digital Dirac Live-rumskorrektion (kräver att du köper till licens)
 • Dedikerad skivspelaringång (MM)
 • Möjlighet till trådlösa surround-bakhögtalare för Bluesound
 • Många streamingtjänster (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio m.fl.)
 • Full trådlös integrering med multiroom-systemet Bluesound, inklusive trådlösa DALI EQUI-högtalarsystem med BluOS.
 • Apple AirPlay 2 och Bluetooth med aptX HD och tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar
 • Stödjer HD-ljud upp till 24 bit/192 kHz
 • Bluesound-IR-fjärrkontroll medföljer

Begränsningar

 • Ingen touchdisplay
 • Anslutning av kabelbaserade hörlurar kräver separat hörlursförstärkare
 • Kan inte uppgraderas med MDC-moduler
 • Inget Hypex nCore-förstärkardel

Tekniska specifikationer

Uteffekt 4 ohm2x100 watt
Uteffekt 8 ohm2x80 watt
Förvrängning (THD)0,04%
Signal/brus-förhållande84 dB
Dämpningsfaktor90
Dynamisk effekt100 watt