HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition Kompakthögtalare

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition Kompakthögtalare

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

805 D3 Prestige Edition är en unik lyxversion av B&W 805 D3 med finish i högglanslackerad Santos Rosewood. En helt ultimat kompakt högtalare både när det gäller teknik och möbelfinish – bättre görs inte!

Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition – kompakt högtalare i absolut referensklass med enastående finish

  • Enastående finish i äkta Santos Rosewood
  • Högglanslackerad med 13 lager lack
  • Numrerad bricka på baksidan
  • Ljudkvalitet i absolut referensklass
  • Tekniskt sett identisk med B&W 805 D3

805 D3 Prestige Edition är en unik lyxutgåva av B&W:s fantastiska golvhögtalare 805 D3. Den är framtagen för muslikälskare som ställer helt kompromisslösa krav på ljudkvalitet och samtidigt vill ha finish på ultimat nivå.

För att markera att det här är en fullständigt kompromisslös modell som lever upp till absolut högsta möjliga standard har varje enskild högtalare försetts med en högglanspolerad och numrerad Prestige Edition-bricka på baksidan. Exklusiv lyx in i minsta detalj!

Santos Rosewood och 13 lager lack
805 D3 Prestige Edition har ett utförande i Santos Rosewood-träfanerer som är sällsynt, hållbart odlad och notoriskt svår att arbeta med på grund av de många variationerna i träslaget, även när det kommer från samma stam. Varje enskilt faner-par är därför minutiöst inspekterat och färmatchat innan lackering.

Varje kabinett kräver tre lager färg och hela 13 lager lack för att uppnå den enastående djupa glansen. Efter varje enskilt lager ska kabinettet vila i minst 24 timmar innan det slipas. Härefter stryks ytterligare tre lager på, åter igen följt av slipning, tills alla lager strukits på. Sedan poleras ytan med både maskin och för hand till absolut perfektion. Till slut ska den färdiga högtalaren vila i minst två veckor för att lacken ska härda ordentligt. Först då får den packas ner och skickas till mottagaren.

805 D3 Prestige Edition finns i högglanslackerad Santos Rosewood-finish. Utöver det unika utförandet är högtalaren tekniskt sett identisk med 805 D3. Stativ är extra tillbehör. 

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning