Hopp til innhold

Bowers & Wilkins

Högtalarna från engelska Bowers & Wilkins är det verktyg man föredrar att använda i många av världens professionella inspelningsstudior. Erfarenheterna härifrån hjälper till att lyfta kvaliteten hos alla B&W-produkter ända upp i toppen av klassen oavsett pris. Det gäller även högtalare för iPod och streaming.

 • Avancerad teknik
 • Raffinerad design
 • Från kompakta modeller till extrem High End
 • Många lösningar för iPod, trådlös streaming m.m.
 • Suveränt urval av inbyggnadshögtalare

108 produkter
108 produkter

  Högtalarteknik i världsklass

  Engelska Bowers & Wilkins har sedan starten 1966 stadigt arbetat sig uppåt, och man har idag en position som en av världens största tillverkare av kvalitetshögtalare. En B&W-högtalare är en extremt avancerad och genomarbetad produkt som alltid ligger i klassens absoluta topp både när det gäller finish och teknisk konstruktion. Det gäller både traditionella högtalare och nya kategorier som t.ex. allt-i-ett-högtalare för iPod, där B&W redan från början tog täten med ikonen Zeppelin.

  Toppkvalitet till PC, streaming och bärbar musik

  B&W var några av de första på marknaden att se iPod och streaming som seriösa Hi-Fi-musikkällor. Den ursprungliga Zeppelin har sedan länge blivit trådlös via den smarta AirPlay-tekniken, och familjen har fått tillökning i form av läckra hörlurar, avancerade datorhögtalare och andra trådlösa AirPlay-högtalare som alla har det fina B&W-ljudet gemensamt. Dessa New Media-produkter tar dig alltid direkt till en framtid där kompakt användarvänlighet är lika självklar som suverän ljudkvalitet.

  Kanonljud i vägg och tak

  Tycker du att bra ljud ska höras men inte synas? Då har du ovanligt god hjälp av B&W som har ett helt suveränt urval av inbyggnadshögtalare för alla ändamål. Du t.ex. kan få små och prisbilliga modeller som kan ge dig bakgrundsmusik från taket i badrummet. Och i den andra änden av skalan finner du exklusiva High End-inbyggnadshögtalare för både musik och hemmabio. Här får du kompromisslös ljudkvalitet som utan problem kan mäta sig med de finaste traditionella systemen.

  Lyssna på proffsen – de lyssnar på B&W

  Oavsett om du gillar akustisk eller elektrisk musik kommer du att vara väl rustad med ett par B&W-högtalare, och du hittar dem i budgetklassen och ända upp till den extrema High End-klassen. B&W är äkta allroundare som lockar fram både detaljer och musikalitet i alla inspelningar. Det här är anledningen till att professionella ljudtekniker över hela världen sedan länge har tagit till sig Bowers & Wilkins som favoritverktyg, t.ex. legendariska Abbey Road Studios i London, där Beatles, Pink Floyd, U2 och en rad andra världsnamn har spelat in. En bättre kvalitetsstämpel kan du nästan inte få.