Hopp til innhold

Fixa fest var som helst

SOUNDBOKS
gör sommaren!

SOUNDBOKS är en batteridriven ljudbest med Bluetooth. Den skapar den rätta feststämningen och spelar oförtröttligt vidare när du själv tacklat av på en daggfuktig gräsmatta klockan sju på morgonen.

I sommar är det utomhus som gäller – äntligen har det blivit dags för grillfester, strand- och parkhäng. SOUNDBOKS bäddar för att varje tillställning blir lyckad, och skapar skön feststämning vart du än beger dig!

Den passar också perfekt för utomhusträning som blivit enormt stort i dessa tider. Det här grymma kraftpaketet klarar inte bara att driva upp tempot på träningspassen –den sanslösa batteritiden ser till att högtalaren pallar trycket under långa festnätter utan att tappa andan.

SOUNDBOKS är gjord för att klara allt den kan tänkas råka ut för under dina strapatser. Oavsett om det regnar eller om solen gassar så att svetten lackar så står den pall. Den klarar inte ett dopp i poolen särskilt bra, men den nyckfulla svenska sommaren är absolut ingen match för SOUNDBOKS!

Smarta tillbehör

Till högtalaren finns dessutom flera roliga, smarta och användbara tillbehör som förhöjer din och dina vänners upplevelser. Välj till en mikrofon så kan du till exempel både leda allsång och köra karaoke-maraton tills öronen blöder.

Det kvittar nästan vad du utsätter den för – den här batteridrivna Bluetooth-högtalaren klarar i princip vad som helst. Och tack vare HiFi Klubbens 3-åriga medlemsgaranti kan du alltid känna dig extra lugnt!

den sanslösa batteritiden ser till att högtalaren pallar trycket under långa festnätter utan att tappa andan

Hyr en SOUNDBOKS

Du vet väl att du också kan hyra SOUNDBOKS till dina sommarfester? Hyr en SOUNDBOKS till din studentfest, din kräftskiva eller ditt bröllop så är musik, underhållning, högtidliga tal och feststämning enkelt ordnat på allra bästa sätt.

Hyr en SOUNDBOKS

Välkommen att provlyssna SOUNDBOKS i din butik – hur mycket bas tål du?