Hopp til innhold

Fixa fest var som helst

SOUNDBOKS
LISTEN STRONGER

SOUNDBOKS är en grymt stark Bluetooth-högtalare som blixtsnabbt fixar toppstämning på din fest eller ditt event.

SOUNDBOKS är alla dina bästa festivalminnen samlade i en enda högtalare. Glöm alla hemmasnickrade anläggningar som lägger av efter tre dagar. Med SOUNDBOKS kommer du aldrig att gnälla på utrustningen igen. Stora element, kraftigt metallgaller och hörn i aluminium visar tydligt att du är redo för att festa. Med SOUNDBOKS under armen vet alla att du har kommit för att dansa järnet!

Mängder av rå kraft

SOUNDBOKS har massor av bra ljud inbyggt, men den är inte framtagen för att framhäva de finaste detaljerna i musiken. I gengäld har den råstyrka som räcker och blir över för en galet kul fest. Ingen annan bärbar Bluetooth-högtalare kan ge dig så mycket action på så många olika sätt.

Ta med din SOUNDBOKS när du ska på fest, festival, ett företagsevent eller veckans konditionspass. Koppla en mikrofon eller ett mixerbord till SOUNDBOKS och ordna din egen klubb med dig själv som DJ. Ta den på ryggen med en smart bärram, eller placera den på ett solitt stativ så att alla får musiken i huvudhöjd.

Den sanslösa batteritiden ser till att högtalaren pallar trycket under långa festnätter utan att tappa andan

Hyr en SOUNDBOKS

Du vet väl att du också kan hyra SOUNDBOKS till dina sommarfester? Hyr en SOUNDBOKS till din studentfest, din kräftskiva eller ditt bröllop så är musik, underhållning, högtidliga tal och feststämning enkelt ordnat på allra bästa sätt.

Hyr en SOUNDBOKS

Välkommen att provlyssna SOUNDBOKS i din butik – hur mycket bas tål du?