Hopp til innhold

Fixa fest var som helst

SOUNDBOKS
LISTEN LOUDER

SOUNDBOKS är en batteridriven ljudbest med Bluetooth. Den skapar den rätta feststämningen och spelar oförtröttligt vidare när du själv tacklat av på en daggfuktig gräsmatta klockan sju på morgonen.

SOUNDBOKS är dina häftigaste festival-minnen samlade i en högtalare. Glöm alla hemmasnickrade anläggningar som lägger av efter tre dagar. Med SOUNDBOKS kommer du aldrig att gnälla på utrustningen igen. 

Stora element, kraftigt metallgaller och hörn i aluminium visar tydligt att du är redo för att festa. Med SOUNDBOKS under armen vet alla att du inte har kommit för att dansa. Du har förvisso inget emot det – men då vill du ha det riktigt högt!

Vild och våldsam

Om du älskar att spela högt utomhus så är SOUNDBOKS rena rama drömmen. Tryck in ett PA i en låda – så får du en föraning om hur starkt ljudet är. Bara det faktum att volymratten kan skruvas ända upp till 11 visar att du kan spela öronen av både dig själv och alla andra på festen. 

SOUNDBOKS kan överrösta allt annat när den dunkar på och får 100 personer att dansa loss. Den är inte gjord för att framhäva de finaste detaljerna i musiken. I gengäld har den råstyrka som räcker och blir över för en galet kul fest!

Släng in den mitt i ditt leriga festival-läger, bland partytält och tomma makrillburkar

Den sista som ger upp

Du kan utan problem ta med dig SOUNDBOKS ut i trädgården, på skidsemestern eller på festivaler. Den är byggd för att klara alla utmaningar och lägger inte av bara för att du råkar spilla lite öl på den. Släng in den mitt i ditt leriga festival-läger, bland partytält och tomma makrillburkar – så kan du krascha den sista stolen med ljudtrycket! 

SOUNDBOKS kan spela hela 40 timmar på en laddning, och om inte det räcker kan du alltid köpa till ett extra batteri (BATTERYBOKS)). Lägg inte tid på att stå i långa laddningsköer på sommarens festivaler. Lägg tiden på att ha kul istället!