Hopp til innhold
Gaming-världen breder ut sig i rasande takt och både spel och konsoler blir hela tiden mer och mer avancerade, med fantastisk grafik och imponerande ljudkvalitet – och med äkta surround-ljud! Upplev det på Hi-Fi Klubben!

Vi på Hi-Fi Klubben älskar ljud  – men det ska vara bra ljud! Och vi anser att ljudet är helt avgörande för upplevelsen oavsett om det handlar om musik, film eller spel. Gaming blir mycket bättre med ordentligt ljud och därför vill vi bjuda in dig att komma förbi någon av våra butiker och höra hur fantastiskt PS4-spel låter på en grym surround-anläggning.

Vi utökar löpande vår spelsamling för att kunna ge dig stora ljudupplevelser både inom racing, FPS, RPG och adventure. Annars är du alltid välkommen att ta med ditt favoritspel till Hi-Fi Klubben om du vill höra hur det låter i äkta surround – kanske till och med i en Dolby Atmos-setup där ljudet även kommer från ovan.

Gaming med ljud i världsklass

Som många gamers redan vet ligger det bästa spelljudet idag på samma nivå som i de största Hollywood-filmerna. Det betyder att du kan få samma fantastiska ljudupplevelser med gaming som du kan få med en bra film. Men det ska göras ordentligt, och du får inte mycket gåshud av det ljud som de inbyggda högtalarna i din platt-TV levererar.

Om du redan har en anläggning kan du ibland klara dig med att bara dra en kabel från TV:n till anläggningen. Annars kan du komma en bra bit på vägen med en TV-soundbar eller ett par aktiva högtalare.

Om du vill gå hela vägen ska du ha en äkta surround-hemmabio. De goda nyheterna är att du kan få en sådan för en överkomlig slant – även i hög kvalitet. Och du får dessutom samma fina ljudupplevelse när du ser film!

Se ett par av våra gaming-uppsättningar här.

Gaming med headset

Om du vill ha stort gaming-ljud utan att spela för hela huset så är ett gaming-headset givet. Då kan du helt gå in i spelets värld och alltid vara i direkt kontakt med ditt team via mikrofonen. Det finns gaming-headset till både PC- och konsol-spel, och du kan även få dem trådlösa, med surround och med flera andra schyssta funktioner funktioner.

Se vårt urval av gaming-headset här.

Kom in på Hi-Fi Klubben och upplev hur grymt gaming kan låta i dag. Stort ljud – bättre gaming!