Hopp til innhold

10 anledningar att
uppgradera
din hemmabioreceiver

Inget slår en riktig surround-hemmabio när du vill ha riktigt stora upplevelser med film, TV och gaming. Med de senaste hemmabioreceivrarna från Denon är du redo för allt – både i dag och i morgon!

I en modern surround-hemmabio kommer ljudet både framifrån, bakifrån och från ovan. Du är omgiven av ljud och lever dig in i allt som händer oavsett om det står film, serier, konserter eller gaming på programmet. På senare år har det skett enorma tekniska framsteg både på ljud- och bildsidan, och om du har en äldre receiver är det kanske dags att fundera på att uppgradera.

Med en hemmabioreceiver från Denon får du ut det allra bästa av din TV och alla de senaste formaten. Samtidigt får du riktigt hifi-ljud för din musik så att du kan njuta av din favoritmusik i den kvalitet den förtjänar. En bra hemmabio är kort sagt alla tiders present till hela familjen, och det går absolut att ordna till ett vettigt pris.

Mest populära
Denon

1. Ultimat
surround

Äkta 3D-ljudformat (Dolby Atmos, DTS:X m.fl.) ger dig en fantastisk realism i hemmabion, med ljud från alla sidor, inkl. uppifrån. Du kan se fram emot många år med stora filmupplevelser med Netflix, Disney+, HBO m.fl. Ett äkta surround-system med 3D-ljud tar också din gaming-upplevelse till en helt ny nivå. Här finns det ingen TV-soundbar som kan hänga med.

2. Riktig
hifi

Denon är en av världens äldsta hifi-tillverkare och deras hemmabioreceivrar är vida berömda för sin höga ljudkvalitet och driftsäkerhet. Den inbyggda förstärkaren bygger på solid och seriös teknologi, och allt är väl beprövat, förfinat och utbyggt under många modellgenerationer. Det här gör att din upplevelse alltid är i trygga händer, både för filmljud och musik.

3. Musik i 3D med
Dolby Atmos

Med musik i Dolby Atmos kan du njuta av din favoritmusik på ett helt nytt sätt. Både nya produktioner och gamla hits mixas i dag i Atmos-surround så att du kan omslutas av musiken från alla håll. Gör plats i kalendern för att lyssna igenom alla dina favoritlåtar – när du väl fått smak för ”spatial audio” är det omöjligt att sluta.

4. Din personliga
assistent

Njut av ett läckert och genomtänkt användargränssnitt med en ”Setup Wizard”, som steg för steg guidar dig genom alla inställningar som behöver göras för högtalare, rumskorrektion, nätverk och anslutningar. Med Denon är det enklare än någonsin att få en korrekt konfigurerad och suveränt välspelande surround-hemmabio i ditt eget vardagsrum.

5. Skräddarsydd
ljudupplevelse

Med Denon behöver du inte vara ingenjör för att få kanonbra ljud i just ditt vardagsrum. Den digitala Audyssey-rumskorrektionen mäter ljudåtergivningen i rummet och korrigerar automatiskt för eventuellt basmuller och oönskad resonans. Du kan se fram emot en skräddarsydd och topptrimmad ljudupplevelse i surround!

6. Betagande
bild

Njut av en betagande bildkvalitet med Dolby Vision, HDR och IMAX, där färger framträder, kontraster förbättras och filmiska detaljer görs så levande att du transporteras rakt in i hjärtat av handlingen. Med 8K-uppskalning kan du njuta av filmer och serier med en otrolig skärpa och precision på en 8K-TV.

7. Suverän
gaming

Gå in i din gaming med Variable Refresh Rate (VRR) och 4K/120 Hz som säkerställer knivskarp bild med jämna effekter med ett suveränt flyt. De nya funktionerna ger dig både en tävlingsmässig fördel och en mycket häftigare gaming-upplevelse varje gång du startar upp din spelkonsol eller PC.

8. Musik i alla
rum med
HEOS

Via den inbyggda HEOS-funktionen får du multiroom-musikstreaming och direkt tillgång till all världens musik och internetradio trådlöst och helt utan extra apparater. Du har alltsammans till hands via HEOS-appen på din telefon. Om du vill ha trådlös musik i flera rum kan du enkelt utöka med trådlösa HEOS-högtalare i alla rum du vill.

9. En kabel för
allt

Anslut Blu-ray, spelkonsol och andra bildkällor till receivern och skicka vidare både ljud och bild (inkl. 8K) till din TV eller projektor via en enda HDMI-kabel. Dolby Atmos-surroundljudet från din TV (Netflix, Disney+, HBO m.fl.) skickar du tillbaka till receivern via samma kabel. På så sätt kan du njuta av både filmer, serier och gaming med storslagen biosalongskänsla med ett minimum av kablar.

10. Redo för
framtiden

Denons hemmabioreceivrar är fullmatade med de senaste och läckraste HDMI 2.1-funktionerna, inkl. komplett 8K-stöd samt äkta 3D-ljud (Dolby Atmos m.fl.). Du är alltså helt förberedd för framtidens fantastiska bildkvalitet, oavsett om signalen kommer från en video-streamingtjänst eller en spelkonsol som PS5 eller Xbox Series X.

Mest populära
Denon