Hopp til innhold
1 990:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

True Wireless-lurar med vattentät lättviktsdesign och säker passform, perfekta för sport och träning. Noise Cancellation (ANC) och lång batteritid.

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite 7 Active – superkompakta True Wireless in-ear-hörlurar perfekta för sport med säker passform och upp till 30 timmars batteritid

 • Väldigt säker och skön passform, passar bra till träning
 • Adjustable Noise Cancellation (ANC) med HearThrough
 • Smart laddningsetui med trådlös laddning (Qi-laddare köps separat)
 • Superkompakta med ergonomisk passform
 • Damm- och vattentäta (IP57-certifierade)

Jabra Elite 7 Active är avancerade och mångsidiga True Wireless-hörlurar som ger dig helt trådlös frihet med skön och säker passform även när du svettas i träningslokalen eller flyger fram genom skogen på din MTB. Med Jabras nya ShakeGrip-teknik är hörlurarna klädda med en speciell beläggning baserad på flytande silikongummi, och dina hörlurar sitter därför solitt fast i örat, oavsett hur tuffa strapatser du utsätter dem för.

Utöver ShakeGrip får du bra ljud, effektiv Noise Cancellation (ANC) och bra samtalskvalitet. Elite 7 Active är superkompakta, vattentäta, hela 16 % mindre än föregångarna och har ett batteri som ger dig hela 30 timmars trådlös musikuppspelning via laddningsetuiet som medföljer. Om du ringer mycket med dina hörlurar och inte sportar alltför våldsamt så kan du eventuellt fundera på systermodellen Elite 7 Pro med den nya Jabra Multisensor Voice-tekniken som ger dig samtal i helt suverän kvalitet.

Lång batteritid och kan laddas trådlöst

Själva hörlurarna kan spela i upp till 8 timmar på en laddning med ANC aktiverat och kan laddas med ytterligare 22 timmar i etuiet. Om du ändå får slut på ström tar det bara 5 minuters snabbladdning att få en batteritid på en timme. Etuiet är väldigt litet och får enkelt plats i fickan.

Du kan ladda etuiet trådlöst via valfri Qi-laddare som du kanske redan har till din telefon. Annars finns de att köpa för en rimlig slant. Bara lägg etuiet på laddningsplattan – så tankar du ström till batteriet helt automatiskt Du kan också ladda via USB-C-kabeln som medföljer om du föredrar det.

Jabra Elite 7 Active finns i flera färger. Öronadaptrar i olika storlekar, laddningsetui och USB-C-kabel för laddning medföljer.

Skräddarsy ditt ljud

När du går en runda på stan eller är ute och handlar kan det vara skönt att höra omgivningen lite bättre. Då kan du aktivera HearThrough-funktionen som släpper igenom bakgrundsljud via fyra inbyggda mikrofoner. Du kan anpassa HearThrough-funktionen i den tillhörande appen Jabra Sound+, där du även kan ställa in ljudbilden via en equalizer så att den passar precis din smak.

Med den avancerade MySound-funktionen i appen kan du också optimera ljudet för just dina öron. Jabra MySound-systemet mäter och korrigerar ljudet så att den passar perfekt för responsen från just din hörselgång. Och givetvis kan du fortfarande reglera ljudet i efterhand.

Snabb anslutning och enkla att använda

Den trådlösa signalen är blixtsnabb och stabil så att ljudet inte hackar. Du kan till exempel utan problem använda Elite 7 Active du kollar film på din PC/Mac, där trådlösa hörlurar annars ofta kommer till korta. Elite 7 Active kan kopplas till två Bluetooth-enheter samtidigt (multipoint), så du kan blixtsnabbt växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du sitter och kollar film på din surfplatta.

På Elite 7 Active kan du med ett tryck på öronsnäckorna ställa in ljudstyrka, välja musik eller ta emot samtal. Du kan också aktivera röststyrning för att lägga in möten, få meddelanden upplästa eller få en vägbeskrivning. Det fungerar oavsett om du använder Amazon Alexa, Siri, Google Assistant eller någon annan tjänst. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Väldigt säker och skön passform, passar bra till träning
 • Adjustable Noise Cancellation (ANC) med HearThrough
 • Smart laddningsetui med trådlös laddning (Qi-laddare köps separat)
 • En snäcka kan användas ensam, till exempel för att prata i telefon (mono-läge)
 • 8 timmars speltid (30 extra timmar med laddningsetui)
 • Din röstassistent aktiveras enkelt på telefonen
 • Tryckknappar på hörlurarna för vissa funktioner (musik, samtal, HearThrough och röststyrning)
 • Kan parkopplas med två Bluetooth-enheter samtidigt (multipoint)
 • Damm- och vattentäta (IP57-certifierade)
 • Snabbladdning (cirka 1 timme på 5 minuters laddning)

Begränsningar

 • Ingen Jabra Multisensor Voice-funktion
 • Ingen touchkontroll
 • Ingen NFC

Reviews

Videos om Elite 7 Active

Tillbehör till Jabra Elite 7 Active

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear, True Wireless
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång20-20000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5.2 ( AAC, SBC )
Avspelning via USBNej

Recensioner


4.5
2 recensioner
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Kim
Danmark
10/19/2023

Jag uppgraderade min elite 4 till 7 då jag hade flera problem med ljudet i en av kanalerna. Hittills fungerar de perfekt och jag är mycket nöjd med dem. Superhärligt att HI-FI klubben ger 3 års garanti - absolut inga problem när man får en defekt - bara bra kundservice. Kom dock ihåg att spara originalförpackningen.

Kim
Danmark
Rogier
Nederländerna
10/18/2023

Älskar både bra ljud och löpning, jag kom på den här efter många recensioner. Jag köpte den här speciellt för löpning. Jag använder den inte som ett headset när jag ringer. För sportöron ger dessa utmärkt ljud. Det bästa jag har haft för löpning de senaste 20 åren, och sedan har jag haft en hel del välkända märken. Klar bas (alltid ett problem med sportiga hörlurar). För icke-sportig användning är ljudkvaliteten sämre än andra märken. Med de minsta spetsarna fäster locken bra och ger inte den där dunkande effekten. Dessa faller verkligen inte bara ur öronen, du kan säkert gå gymnastik eller mountainbike med dem. Nackdelen är att spetsarna måste rengöras nästan varje gång. Mycket lätt att para ihop. Lätt litet laddningsfodral som är lätt att bära. En enorm batteritid som du nästan glömmer att ladda. Lyckligtvis har laddningsfodralet en lampa för den ;) ANC erbjuder inte mycket... utom(!) mot vindbruset under löpning. Utan det lider dessa hörlurar mycket av vindbrus, men med ANC filtreras detta helt bort. Flerpunkts Bluetooth-anslutningen fungerar inte optimalt. Då har hörlurarna ibland problem med att fånga upp önskad signal. Funktionen på hörlurarna, högre / mjukare / nästa nummer fungerar mycket fint. Ljudkällan kan bara stanna i fickan. Allt som allt mycket nöjd!

Rogier
Nederländerna

Rekommenderade produkter

Elite 3
Jabra Elite 3
Trådlösa in-ear-hörlurar
790:- / Paket