Hopp til innhold
790:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Njut av trådlös frihet med ljud och samtalskvalitet i hög klass. Du får diskreta hörlurar som sitter perfekt i öronen och klarar väder och vind.

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite 75t – superkompakta True Wireless-hörlurar av in-ear-modell med bra ljudkvalitet och upp till 28 timmars batteritid

 • 7,5 timmars speltid (28 extra timmar med laddningsetui)
 • Enkel aktivering av röststyrning
 • Funktioner kan styras på hörlurarna (musik, samtal, HearThrough och röststyrning)
 • Superkompakta med ergonomisk passform
 • Damm- och vattentäta (IP55-certifierade)

Elite 75t är ett par smarta True Wireless-hörlurar som ger dig fullkomlig trådlös frihet med bra ljud- och samtalskvalitet. De är superkompakta, klarar väder och vind och har ett batteri som ger dig hela 28 timmars trådlös musikuppspelning via laddningsetuiet som medföljer. Här får du ett par sköna och diskreta in-ear-hörlurar du kan använda dagen lång.

Elite 75t ger dig ett klart ljud med bra bas, och när du väl har valt rätt öronadaptrar för just dina öron sluter de till hörselgångarna väl. På så sätt har du också bra ljud på tåget eller i andra omgivningar med störande ljud.

Du kan lyssna på musik i upp till 7,5 timmar utan att behöva koppla Elite 75t-asken till ett vägguttag. Själva hörlurarna kan spela i upp till 7,5 timmar på en laddning, och kan laddas med ytterligare 20,5 timmar i etuiet. Om du ändå får slut på ström tar det bara 15 minuters snabbladdning att få 60 minuters batteritid. Etuiet är väldigt litet och får enkelt plats i fickan.

Jabra Elite 75t finns i Titanium Black, Black och Gold. Öronadaptrar i olika storlekar, laddningsetui och USB-C-kabel för laddning medföljer.

Skräddarsy ditt ljud

När du går en runda på stan eller är ute och handlar kan det vara skönt att höra omgivningen lite bättre. Då kan du aktivera HearThrough-funktionen som släpper igenom bakgrundsljud via fyra inbyggda mikrofoner. Du kan anpassa HearThrough-funktionen i den tillhörande appen Jabra Sound+, där du även kan ställa in ljudbilden via en equalizer så att den passar precis din smak.

Med appen Jabra Sound+ kan du även optimera ljudet för just dina öron. Jabra MySound-systemet mäter och korrigerar ljudet så att det passar responsen från just ditt öra perfekt så att ljudet som går in i dina öron låter som det ursprungligen var tänkt. 

Snabb anslutning och enkla att använda

Den trådlösa signalen är blixtsnabb och stabil så ljudet hackar inte. Du kan till exempel utan problem använda Elite 75t när du kollar film på din PC/Mac, där trådlösa hörlurar annars ofta kommer till korta.

Elite 75t kan kopplas till två Bluetooth-enheter samtidigt, så du kan blixtsnabbt växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du sitter och kollar film på din surfplatta. På Elite 75t kan du med ett tryck på öronsnäckorna ställa in ljudstyrka, välja musik eller ta emot samtal. Du kan också aktivera röststyrning för att lägga in möten, få meddelanden upplästa eller få en vägbeskrivning. Det fungerar oavsett om du använder Amazon Alexa, Siri, Google Assistant eller någon annan tjänst.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • 7,5 timmars speltid (28 timmar med laddningsetui)
 • Din röstassistent aktiveras enkelt på telefonen*
 • Tryckknappar för vissa funktioner på hörlurarna (musik, samtal, HearThrough och röststyrning)
 • Damm- och vattentäta (IP55-certifierade)
 • Snabbladdning (cirka 60 minuter på 15 minuters laddning)

Begränsningar

 • En del alternativa modeller har ännu bättre ljud och/eller noise cancelling (ANC)
 • Inte 100 % vattentäta
 • Ingen AptX Bluetooth

Videos om Jabra Elite 75t

Tillbehör till Jabra Elite 75t

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång20-20.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5 ( A2DP, AAC )
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter

A-3
Trådlösa in-ear-hörlurar
2 495:- / Paket