Hopp til innhold
Jabra Elite Sport 4.5H Trådlösa in-ear-hörlurar

JabraElite Sport 4.5HTrådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Avancerade True Wireless in-ear-hörlurar fullmatade med smart-funktioner som hjälper dig under träningen. Damm- och vattentäta. Förbättrad batteritid.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite sport 4.5H – True Wireless in-ear-hörlurar med avancerade och unika träningsfunktioner

Elite Sport 4.5H är en ny version av Elite Sport och ger dig 50 % längre batteritid i både hörlurar och laddningsask – nu sammanlagt 13,5 timmar. De är ett par avancerade hörlurar för alla typer av sport. De är True Wireless, vilket innebär att du helt slipper kablar både till telefonen och mellan öronsnäckorna – utan att behöva kompromissa med kvaliteten.

Ljudet är riktigt bra för ett par trådlösa hörlurar och öronsnäckorna sluter tätt och stänger ute bakgrundsljud. Elite sport 4.5H har utformats för att sitta bra i öronen även vid intensiv träning och häftiga rörelser. De mäter din puls och räknar ut VO2 Max (syreupptagning per minut). Den inbyggda coachfunktionen ger ögonblickligen feedback på dina prestationer och ger dig råd så att du får ut så mycket som möjligt av din träning.

Utformade för att klara alla utmaningar

När det ringer kan du svara via röststyrning och behöver inte bekymra dig över bakgrundsljud från bilar eller vinddrag. Elite sport 4.5H har fyra mikrofoner som den skiftar mellan för att undvika störningar på bästa möjliga sätt. När du springer i trafikerade områden kan du också släppa in mer bakgrundsljud för att bättre kunna uppfatta vad som händer i omgivningen.

Elite sport 4.5H är både damm- och vattentäta och kan därför klara även långa, tuffa löprundor, cykelturer eller pass på gymmet. Du kan till och med skölja snäckorna under vattenkranen när du vill rengöra dem.

Det inbyggda Bluetooth-chippet är av hög kvalitet så att du slipper irriterande bortfall precis när du lägger in slutspurten. Öronsnäckorna använder magnetisk induktion för att kommunicera med varandra, och därför kommer ljudet i höger och vänster kanal aldrig "ur synk", som du kan uppleva med vissa Bluetooth-baserade alternativ. .

Elite Sport 4.5H finns i svart utförande.

Videos om Jabra Elite Sport 4.5H

Tekniska specifikationer

BluetoothJa
Bluetooth-typ4.1
Frekvensomfång20-20.000 Hz
Känslighet103 dB
MikrofonJa