HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Jobba på HiFi Klubben

HiFi Klubbens medarbetare är en lojal skara människor som ofta stannar hos oss i många år. Av och till behöver vi dock nya förmågor, och om du tror att det kan vara något för dig så finner du våra lediga jobb längst ner på sidan. Jobba hos HiFi Klubben – entusiasm, kompetens och gemenskap.

Som anställd i HiFi Klubben ingår du i ett välfungerande team där entusiasm och gemenskap står högt i kurs. Som säljare ska du vara uppriktigt intresserad av våra produkter, men du behöver absolut inte vara någon Hi-Fi-nörd – vi ser till att lära dig det nödvändiga.

Det viktigaste är att du kan förmedla din kunskap och entusiasm till helt vanliga kunder som behöver vägledning. Du tacklar utmaningar med ett leende – även när pressen är stor – och är redo att bygga vidare på våra stolta traditioner av att ha marknadens bästa kundservice.

Bra ljud är inte bara en killgrej

Det är ett gammalt faktum att vi befinner oss i en mansdominerad bransch, men det vill vi väldigt gärna hjälpa till att ändra på. Vi tittar inte på om du är kille eller tjej, men däremot på om du har en energi, ett intresse och en personlighet som kan vara en tillgång för vårt företag. Om du har det, kan vi i gengäld erbjuda dig en riktigt bra arbetsplats där du får gott om möjligheter att utvecklas på både det personliga och yrkesmässiga planet i radio- och TV-branschens bästa och mest seriösa butikskedja.

Du kan alltid söka jobb hos HiFi Klubben

Om du inte hittar ditt drömjobb på den här sidan just nu, får du ändå gärna skicka en spontan ansökan.

spontan ansökan