HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HiFi Klubben i Göteborg söker toppsäljare med stort kund och produktfokus

Vad söker vi?

Vi söker en säljare till en av HiFi klubbens största butiker som har som mål att göra alla kunder nöjda. Älskar du att skapa affärer med grymma produkter och är resultatinriktad så har du alla förutsättningar att bli en skicklig säljare hos oss. Du arbetar med ett team som alla vill åt samma håll.

Du som person ska vara lyhörd mot kunden för att hitta den bästa lösningen för kundens frågor och önskemål och vägleda kunden till rätt produkter. Du kommer att arbeta med ett noga utvalt sortiment som är specialiserat till bild och ljud i världsklass.

Arbetsuppgifter

  • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av försäljning och butiksdrift
  • Göra våra kunder 100% nöjda
  • Driva din och butikens försäljning
  • Arbeta med butiken till maximal drift varje dag
  • Hålla en hög arbetsmiljö i teamet

Vi erbjuder dig
Träning och utbilningar i våra produkter och arbetssätt där vi har både stora och små ansvarsområden som kommer ligga till grund för dig att lyckas hos oss. Vi är ett växande och lönsmat företag där fler karriärsmöjligheter finns för den som vill framåt.
Vi erbjuder avtalsenlig lön på fast och rörlig del med förmåner som friskvård, personalköp och sjukvårdsförsäkring.

Om Tjänsten
Vi söker en 100% fast heltidsantällning och dina arbetstider är runt butikens öppettider. Du blir en av dom drivande och viktigaste personerna i teamet på dagarna att se till att vi alla levererar mot våra mål.
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida