HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AudioQuest DragonTail Android USB kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest DragonTail Android USB kabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

DragonTail är en behändig liten USB-förlängare konstruerad i exklusiva material. Använd den till att koppla en USB-DAC, som en AudioQuest DragonFly, till din smartphone och njut av betydligt bättre ljud när du är på språng.

DragonTail – enkel adapter för att koppla USB-DAC till en Android-smartphone

DragonTail är en smart liten USB A-hona till USB-Micro-förlängare i hög kvalitet. Med den här kan du ansluta en USB-DAC till din Android-smartphone, sen behöver du bara koppla in ett par bra hörlurar i din DAC för att musiken ska låta som en dröm.

AudioQuest – garanterar kvalitetsmaterial
Ledarna i DragonTail är silverpläterade med 5 % silver – ett material som garanterat väcker en känsla av eufori hos alla audiofiler. Silver är nämligen det bästa ledarmaterial moder jord har att erbjuda, och därför hittar du också motsvarande silverpläterade ledare i många andra AudioQuest-kablar, till exempel den exklusiva USB-kabeln Carbon.

Så om du skulle komma på tanken att ansluta en DAC till DragonTail – vilket för övrigt är en väldigt god idé – behöver du inte vara rädd för att smitta musiken med extra jitter eller annan digital smuts som du annars lätt råkar ut för i dåliga kablar.

Specifikationer

  • USB-förlängare till PC/Mac
  • Ledare som silverpläterats med 5% silver
  • Längd: 11,2 cm.
  • Vikt: 20 gram
  • Ingång/utgång: USB-hane/USB-hona
  • Färg: svart

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning