HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AudioQuest DragonTail USB-C USB kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest DragonTail USB-C USB kabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

DragonTail är en behändig liten USB-adapter byggd i exklusiva material. Använd den som en försäkring mot förstörda USB-enheter – t.ex. en surfplatta eller mobiltelefon – och var säker på att kabeln inte lägger till jitter eller annat oljud till musiken.

AudioQuest – garanterar kvalitetsmaterial
Ledarna i DragonTail är silverpläterade med 5 % silver – ett material som garanterat väcker en känsla av eufori hos alla audiofiler. Silver är nämligen det bästa ledarmaterial moder jord har att erbjuda, och därför hittar du också motsvarande silverpläterade ledare i många andra AudioQuest-kablar, till exempel den exklusiva USB-kabeln Carbon.

Så om du skulle komma på tanken att ansluta en DAC till DragonTail – vilket för övrigt är en väldigt god idé – behöver du inte vara rädd för att smitta musiken med extra jitter eller annan digital smuts som du annars lätt råkar ut för i dåliga kablar.

Specifikationer

  • USB-adapter till USB-C
  • Ledare försilvrat med 5% silver
  • Längd: 11,2 cm
  • Vikt: 20 gram
  • Ingång/utgång: USB-C till USB-hona
  • Färg: Svart

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning