HiFi Klubben

Gå till innehåll

AudioQuest Y-Splitter (1F/2M) Y-adapter

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Y-Splitter (1F/2M) Y-adapter

AudioQuest Y-Splitter (1 hona/2 hanar) är för dig med en subbas som insisterar på att ta emot en L/R-signal. Ledarna är av ultraren, massiv LGC-koppar, vilket betyder ett absolut minimum av förvrängning.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när jag kan beställa denna produkt
Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Kabel med Y-kontakt för subbasar med L/R-ingång

Y-Splitter 1F/2M är en RCA-adapterkabel med en hon- och två hankontakter. Om din subbas insisterar på att ta emot en L/R-signal för att vara samspelt med resten av din hi-fi-anläggning kan sköta kopplingen med den här kabeln. Omvänt kan du också använda den om din förstärkare bara har L/R Pre Out och din subbas har monoingång (LFE).

AudioQuest – garanterar kvalitet
AudioQuest vägrar att göra dåliga produkter eller använda dåliga material. Så även i den här enkla Y-splitter-kabeln får du solida, guldpläterade kontakter och ledare i ultraren LGC-koppar (Long-Grain Copper). Och den svart- och silverfärgade ytterstrumpan har ett så fint utförande att du vid första beröringen slås av tanken att använda kabeln som huvudkudde.

Specifikationer

  • RCA/Phono-kabel med Y-kontakt (1 hona, 2 hanar)
  • Ledare i ultraren, massiv LGC-koppar (Long-Grain Copper)
  • Guldpläterade kontaktytor
  • Längd: 15 cm
  • Färg: svart/silver

AudioQuest

AudioQuest är världens ledande leverantör av högkvalitativa kablar för Hi-Fi och hemmabio. Det finns en läcker AudioQuest-lösning för praktiskt taget alla ändamål, oavsett om ambitionerna ligger på budgetnivå eller extrem High End-nivå!

  • Kabelteknik i världsklass för Hi-Fi och hemmabio
  • Enormt urval
  • Elegant och solid design
  • Både kablar och Hi-Fi-tillbehör (inkl. DAC:ar och hörlurar)
  • Lösningar för både budgetklass och extrem High End. 

Läs mer om AudioQuest

Mer läsning

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här