HiFi Klubben

Gå till innehåll
Fyndmarknad Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

BLUETOOTH, BATTERI, BÄRBART

En trådlös Bluetooth-högtalare kan du ta med dig överallt – även i vattnet!

Med en batteridriven Bluetooth-högtalare kan du lyssna på musik direkt från telefonen även om du är långt från närmaste eluttag. Det här är alla tiders i trädgården, på båten, i sommarstugan, i husvagnen och på festivalcampingen. Fyll ditt liv med trådlös musik!

Du behöver inte vara utan musik bara för att du har gett dig ut i det fria. En Bluetooth-högtalare med batteri kan du ta med dig överallt, och via Bluetooth kan du och dina vänner enkelt spela musik trådlöst från era mobiler. Så varför nöja sig med den skramlande inbyggda högtalaren i din mobil när du enkelt kan få mycket bättre ljud?

En del Bluetooth-högtalare är vattentäta och klarar lätt ett dopp i poolen. Andra spelar så högt och länge att både du och dina gäster kastar in handduken långt innan musiken gör det. Och andra är så härligt utformade att du bara vill krama dem och ta dem med dig överallt.

I HiFi Klubbens butiker kan du både lyssna, prova och få ärlig vägledning innan du bestämmer dig. Då blir det mycket enklare att välja rätt!

Se mer om Bluetooth och att lyssna utomhus

 

 

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här