Hopp til innhold
15 996:-par
Okänd leveranstid
  -
Produkten ingår i ett system/paket
Dölj det fina ljudet bakom tygluckor i TV-möbeln. Så har du äkta hifi utan att se högtalare och anläggning. En seriös lösning för TV-ljud och musik.

Läs mer:

Beskrivning

Lyngdorf CS-1 – kompakt hifi-högtalare perfekt designad för din TV-möbel

 • Anpassad för horisontell placering på en hylla i TV-möbler (bakom tyglucka)
 • Passar till standard-TV-möbler från unnu och clic
 • Ytterst rent, fylligt och dynamiskt ljud
 • Perfekt för TV-ljud tillsammans med stereoanläggning
 • Kräver ingen subbas

Lyngdorf CS-1 är en kompakt och ytterst välspelande högtalare som designats särskilt för vågrät placering på en hylla i en vanlig TV-möbel, från exempelvis unnu eller clic. Här får du en avancerad hifi-produkt som kan leverera en otrolig ljudkvalitet utan att dra till sig oönskad uppmärksamhet i ditt vardagsrum. Inte minst eftersom du just till unnu och clic kan få smarta tygluckor som döljer hela anläggningen men låter ljud och signaler från fjärrkontroller passera fritt.

Lyngdorf CS-1 kommer att vara en strålande matchning till både traditionella förstärkare och en bra streaming-musikanläggning som till exempel Bluesound POWERNODE2i, Sonos Amp, Denon CEOL eller motsvarande. En sådan kombination ger dig massor av möjligheter och stereoljud av mycket hög klass till både TV och musik utan att du samtidigt behöver titta på en anläggning och högtalare.

Lyngdorf CS-1 tillsammans med en bra anläggning ger dig en ljudlösning som är lika lätt att använda som en soundbar, men med en ljudkvalitet som även den bästa soundbar bara kan drömma om. Det här är äkta hifi som du helt enkelt måste unna dig själv att uppleva om du månar om din musik, din TV-upplevelse och din inredning.

Lyngdorf CS-1 finns i svart matt finish. 

Avancerade audiofila kvaliteter bakom luckan

CS-1 är en tvåvägskonstruktion med ett bas-/mellanregisterelement på 6,5 tum. Elementet har ett extremt lätt och styvt membran i aluminium, och det ventilerade magnetsystemet är 50 procent kraftigare än du normalt ser på element i den här storleken. Det ger ett imponerande fylligt och dynamiskt ljud, och du kommer att bli överraskad över hur högt den här högtalaren kan spela utan förvrängning i ett vanligt vardagsrum – även utan hjälp av en subbas.

Softdome-diskanten har valts för sin låga vikt och linjära återgivning. Den säkerställer suverän upplösning och musikalitet i ljudet, och är monterad väldigt nära bas-/mellanregisterelementet för att optimera spridningen. Den särskilt framskjutna och vinklade placeringen minimerar kantreflexioner från möbelns insida och hjälper också till att fokusera ljudet i riktning mot din lyssningsposition.

Både på egen hand och med en subbas

CS-1 kan absolut spela både högt och dynamiskt utan subbas, men om du vill ha ännu mer och bättre bas, plus bättre ljudtryck, kan du utan problem kombinera den med de flesta subbasar av hög kvalitet. Eller Lyngdorfs egen subbas BW-2 tillsammans med en Lyngdorf-förstärkare om du vill ha en extra raffinerad lösning. Då kan du nämligen utnyttja det unika RoomPerfect-systemet och få ett helt optimalt ljud hemma i ditt eget vardagsrum. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Anpassad för horisontell placering på en hylla i TV-möbler (bakom tyglucka)
 • Storleken passar standard-TV-möbler från unnu och clic
 • Ytterst rent, fylligt och dynamiskt ljud
 • Perfekt för TV-ljud tillsammans med stereoanläggning
 • Kräver ingen subbas

Begränsningar

 • Fronttyg medföljer ej

Tillbehör till Lyngdorf CS-1

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)42 - 22000 Hz
KabinettkonstruktionBasreflex
Bi-wireNej
Känslighet88 dB
Delningsfrekvens2200
Impedans (ohm)4
Diskant1 tums Soft dome
Antal baselement1x
Baselement 1 - storlek6.5 tums

Rekommenderade produkter