Hopp til innhold

There is no equal

Steinway Lyngdorf

Ända sedan starten 2005 har Steinway Lyngdorf representerat den absoluta toppen inom hifi. Märket har kommit att bli synonymt med ett oöverträffat hantverk och den mest avancerade digitala teknik som går att uppbåda, framtagen från grunden för att skapa den finaste referensen inom ljudåtergivning i det 21:a århundradet.

Steinway Lyngdorf är ett samarbete mellan två företag som var för sig är välrenommerade och kända för att vara absolut bäst inom sina respektive fält. De legendariska flyglarna från Steinway & Sons tillhör de fasta inventarierna i världens allra bästa konsertsalar och inspelningsstudior, samtidigt som danska Lyngdorf Audio har blivit globalt erkända för sin revolutionerande teknik och sina digitala hifi-komponenter.

  • Enastående klar, detaljerad och naturtrogen ljudbild
  • Hantverksmässigt enastående kvalitet och finish
  • Oöverträffad dynamik
  • 100 % digital signalbehandling och förstärkarteknik i state-of-the-art-klass
  • RoomPerfect-rumskorrektion för perfekt ljudkvalitet i varje lyssningsrum

En exakt kopia av verkligheten

Samarbetet med Steinway bygger på en nästintill omöjlig utmaning: Lyngdorf Audio tog på sig uppgiften att skapa ett ljudsystem som kunde återge ljudet av en konsertflygel från Steinway & Sons så naturtroget att till och med erfarna konsertpianister inte kunde höra skillnaden.

Utmaningen mynnade ut i det legendariska Model D-systemet, som fortfarande sätter standarden för vad som är möjligt inom hifi-ljudåtergivning när man inte behöver bry sig om kostnaden. Sedan dess har fler system tillkommit, alla med det gemensamt att de närmar sig gränsen för vad som är tekniskt möjligt, och levererar en ljudupplevelse som saknar motstycke i den här världen – oavsett om du lyssnar i stereo framför anläggningen i vardagsrummet eller har surround i en kompromisslös hemmabio.

Lyngdorf Audio grundades av Peter Lyngdorf, som också grundade HiFi Klubben när det begav sig. Det är därför med stor stolthet vi kan presentera Steinway Lyngdorf-systemen – de enda i världen som har rätt att bära den exklusiva Steinway-loggan!

Tre suveräna ljudupplevelser från Steinway Lyngdorf

Model B – kompromisslöst

När bara det ultimata är bra nog heter lösningen Model B – en upplevelse i ljud och finish som överträffar dina vildaste fantasier.

Model O – enkelt

Kristallklara musikupplevelser och finish i absoluta världsklassen. En anläggning med unika kvaliteter för de mest krävande musikälskarna.

Model S – kompakt

Klarhet och dynamik som från en stor traditionell High End-anläggning. Men i diskret och möbleringsvänligt format för ett stilrent och modernt hem.

Steinway Lyngdorf erbjuder en lång rad kompletta ljudsystem för både stereo och surround. Alternativa utföranden och konfigurationer kan levereras på beställning mot en merkostnad. Kontakta HiFi Klubben för mer information.

 

3 produkter
3 produkter