Hopp til innhold
NAD
Musikstreamer

NAD CI580 V2

20 998:-st.
  -
Smart 4-zoners musikstreamer som tagits fram för dig som vill bygga upp en komplett installationslösning med multiroom-systemet Bluesound.

Läs mer:

Beskrivning

NAD CI580 v2 – multiroom-musikstreamer med 4 stereozoner för professionella Bluesound-installationer och inbyggnadslösningar

  • Väldigt flexibel lösning för CI och professionella installationer, t.ex. i större hem eller restauranger
  • 4 stereozoner (spelar oberoende av varandra eller perfekt synkroniserade)
  • Kan enkelt byggas ut med en eller flera CI580 v2 i 19-tumsrack (extrautrustning)
  • Integrerar till 100 % med resten av multiroom-systemet Bluesound, inkl. Bluesound-appen
  • Både optisk, koaxial och analog L/R-ljudutgång (fast eller variabel)

CI580 v2 är en kompakt stereo-multiroom-musikstreamer som tagits fram för att användas i inbyggnadslösningar (CI) och professionella installationer, till exempel i större hem, kontorsbyggnader, restauranger m.m. Med en eller flera CI580 v2 kan du utan problem bygga upp en permanent installation och styra alltsammans trådlöst via samma användarvänliga Bluesound-app.

Tillsammans med en lämplig effektförstärkarlösning – givet vore någon av NAD:s egna effektförstärkare CI 940 och CI 980 – kan du samla all elektronik i ett teknikskåp eller 19-tums standardrack och sedan bara dra ut högtalarkablar till varje rum. Sen har du en otroligt flexibel och stabil lösning. CI580 v2 är kompatibel med flera avancerade styrsystem på marknaden, och utbyggnadsmöjligheterna är så många och så genomtänkta att du alltid kommer att kunna bygga ut systemet – nästan avsett vilka behov som uppstår.

En integrerad del av Bluesound-systemet

När CI580 v2 väl är installerad och konfigurerad spelar den smärtfritt tillsammans med resten av Bluesound-systemet via Bluesound-appen. Om du vill ha en mobil lösning i ett eller flera rum kan du lägga till trådlösa Bluesound-högtalare och en soundbar-högtalare till TV:n, samtidigt som du kan ansluta externa ljudkällor både analogt och digitalt eller via USB-lagringsmedia och skicka ljudet vidare kors och tvärs mellan de olika zonerna. Om du är en Apple-användare kan du också utnyttja den inbyggda AirPlay 2-funktionen.

NAD CI580 v2 finns med svart finish.

AirPlay 2 – streaming och multiroom för Apple-fans

AirPlay 2 är en Apple-teknik som via din iPhone/iPad ger alla trådlösa AirPlay 2-högtalare avancerad multiroom-funktionalitet. AirPlay 2 är integrerad i operativsystemet Apple iOS, så praktiskt taget varenda app som kan spela ljud – inklusive YouTube och Netflix – kan streama ljudet direkt till högtalare och anläggningar med AirPlay 2. Med andra ord kan du via iOS kombinera ditt Bluesound-system med AirPlay 2-kompatibla högtalare och anläggningar från andra tillverkare, vilket ger dig ännu mer flexibla möjligheter när du komponerar ditt multiroom-system.

Tillbehör till NAD CI580 V2

Tekniska specifikationer

D/A-omvandling (ljud)32-bit/192kHz indbygget DAC
TeknologierRoon Ready

Rekommenderade produkter

CI 980
Effektförstärkare för installation
17 498:- / St.
C54
Effektförstärkare för installation
77 998:- / St.
C53
Effektförstärkare för installation
67 998:- / St.