Hopp til innhold
NAD
MDC-modul

NAD VM300 4K/UHD Video

3 898:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Ge din NAD-hemmabioreceiver HDMI med UltraHD/4K-video. Samtidigt kan du bygga ut med trådlös multiroom-streaming av musik via Bluesound.

Läs mer:

Beskrivning

NAD VM300 – MDC-insticksmodul för 4K/UHD-video till din NAD-hemmabioreceiver eller hemmabioförförstärkare

 • Stödjer HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
 • 5 x HDMI-ingångar
 • Förberedd för Bluesound/wifi via BluOS Upgrade Kit (köps separat)
 • Ethernet-anslutning för optimal streaming av 24-bitarsljud (tillsammans med BluOS Upgrade Kit)
VM300 är en MDC-modul för 4K/UHD-video som passar till flera av NAD:s större hemmabioreceivrar och -förförstärkare. Du får UltraHD-bildkvalitet och som extra bonus kan du enkelt bygga ut med trådlös multiroom-streaming av musik via Bluesound.

Modulen är särskilt relevant om du både har en 4K-TV och en 4K bildkälla. Om du inte har det, kan du välja bort denna uppgradering utan att sakna något jämfört med idag. Var medveten om att VM300 inte har inbyggd analog-till-HDMI videokonvertering och därför kan du inte ansluta analoga videokällor efter uppgraderingen. Observera också att om din nuvarande mottagare har 6 x HDMI-ingångar, får du en mindre efter uppgradering med VM300.

VM300 är en förutsättning för att utnyttja NADs AM230 Dolby Atmos MDC-modul (köps separat). Med Dolby Atmos kan du få höjd-dimensionen med i filmljudet och uppnå en fram till nu ohörd realism i upplevelsen.

Obs! På grund av regler kring kopieringsskydd (HDCP) kan VM300 i praktiken bara ge UHD-upplösning på en utgång (HDMI 1). Om du spelar UHD-innehåll i full kvalitet via den här utgången (vanligtvis till en UHD-TV) kommer den andra utgången att avaktiveras under tiden.

Förberedd för Bluesound med trådlös multiroom-streaming av musik
Med BluOS Upgrade-paketet (extra tillbehör) kan du på ett kick aktivera marknadens mest avancerade och välspelande trådlösa multiroom-musiksystem – Bluesound – i din NAD-receiver. Du ansluter bara dongeln till USB-porten på VM300 och konfigurerar den en gång. Sen har du all världens musik inom räckhåll via din smartphone eller surfplatta. Via Ethernet-ingången kan du använda kabelbaserad nätverksanslutning, vilket är den optimala lösningen om du vill strömma 24-bitars HD-ljud via Bluesound.

Inte nog med att du kan spela oändliga mängder trådlös musik direkt på anläggningen. Du får samtidigt möjlighet att bygga ut med trådlös musik i hela ditt hem. När VM300 är monterad blir din receiver en integrerad del av ditt Bluesound-system med trådlösa högtalare och musikstreamers i alla rum du vill. Dessutom har du såklart riktigt stort ljud på huvudanläggningen – utan ännu en apparat i hyllan.

VM300 passar till T787, T785, T777, T775HD, T765HD, T187, T175HD

Montering av VM300 kan utföras direkt i någon av Hi-Fi Klubbens butiker. Monteringen ingår i priset. Kontakta närmsta butik för att köpa modulen.

Suverän flexibilitet med MDC-moduler
NAD:s geniala MDC-moduler gör det möjligt att uppgradera din NAD-förstärkare eller -receiver med både existerande och framtida funktioner. Det här gör att du kan få precis de funktioner du vill ha och slipper betala för något som du inte behöver. När utvecklingen tar ett steg framåt kommer du att få möjlighet att uppgradera till det senaste via nya MDC-moduler utan att behöva byta ut hela apparaten. Ett unikt koncept som sedan 2006 har visat sig gångbart i en lång rad hemmabioreceivrar, hemmabioförförstärkare och stereoförstärkare från NAD.

MDC-modulerna monteras i regel i din Hi-Fi Klubben-butik (i vissa fall på Hi-Fi Klubbens serviceverkstad). Montering ingår i modulens pris.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Stödjer HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
 • 5 x HDMI-ingångar
 • Förberedd för Bluesound via BluOS Upgrade Kit (köps separat)
 • Ethernet-anslutning för optimal streaming av 24-bitarsljud (tillsammans med BluOS Upgrade Kit)
 • Möjliggör montering av NAD AM230 Dolby Atmos MDC-modul (köps separat)

Begränsningar

 • Bluesound-funktionalitet är extra tillbehör
 • Om du använder de två HDMI-utgångarna samtidigt är upplösningen begränsad till maximalt Full-HD-upplösning på bägge utgångar.
 • Om din nuvarande receiver har 6 x HDMI-ingångar får du en mindre efter uppgradering med VM300.

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Vikt (kg)0,23
Höjd emballage (cm)6
Längd emballage (cm)29
Vikt emballage (kg)1
Bredd emballage (cm)16