Hopp til innhold
3 990:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

True Wireless-lurar med hifi-ljud perfekt anpassat för just dina öron. Avancerad ANC, touchkontroll och kristallklara samtal sätter pricken över i.

Läs mer:

Beskrivning

Nura NuraTrue Pro – trådlösa True Wireless in-ear-hörlurar med ANC och unika och avancerade finesser

 • Individuell mätning och optimering av ljudet för just dina öron
 • Bluetooth 5.3 inkl. aptX Lossless och aptX Voice för optimalt trådlöst ljud
 • Adaptive Active Noise Cancellation (ANC)
 • 8 timmars batteritid (+ 3 x 8 timmar via laddningsetui)
 • Möjlighet till trådlös laddning via Qi-laddare av standardtyp (extra tillbehör)

NuraTrue Pro är avancerade True Wireless in-ear-lurar som ger dig fin hifi-ljudkvalitet och en handfull unika finesser som du inte hittar på några andra av dagens trådlösa in-ear-lurar. Till exempel det avancerade Nurasound-systemet som mäter responsen från dina öron och anpassar ljudet så att du alltid får en optimal lyssningsupplevelse.

Jämfört med den ursprungliga NuraTrue är Pro-versionen uppgraderad inom både ljud, ANC och funktionalitet, så du får en ännu häftigare upplevelse för både musik och telefonsamtal.

Bättre ljudupplevelse med nye Bluetooth-format och Spatial Audio

NuraTrue Pro stödjer aptX Lossless som enligt uppgift ska kunna återge ljud i full CD-kvalitet. Det betyder att den trådlösa Bluetooth-överföringen av signalen inte längre är en begränsande faktor för din musikupplevelse, och det är faktisk något av en revolution. Nu kan du få både trådlös smidighet och audiofil ljudkvalitet samtidigt. Du får dessutom aptX Voice som är ett Bluetooth-format särskilt utvecklat för att optimera återgivningen av mänskliga rösten under telefonsamtal.

En annan spännande funktion i NuraTrue Pro är Virtuo Spatial Audio som har utvecklats av rumskorrektions-specialisterna från svenska Dirac. Här skickas stereosignalen via en algoritm som identifierar rumsinformationen i musiken och använder den för att skapa en ljudbild som placerar dig mitt i musiken på ett sätt som du aldrig tidigare har upplevt från ett par trådlösa in-ear-lurar.

Som alltid kräver dessa nya avancerade format att din Bluetooth-enhet (telefon, surfplatta eller dator) också stödjer funktionen. Men om så inte är fallet väljer NuraTrue Pro helt enkelt nästkommande format, till exempel aptX HD istället för Lossless. På så sätt får du alltid bästa möjliga ljudkvalitet helt automatiskt.

Smidiga att använda med smart start/stopp, lång batteritid och trådlös laddning

Även om ljudet från NuraTrue Pro är ett tillräckligt starkt argument för att skaffa dem så måste de naturligtvis vara sköna att använda. Lurarnas design tål svett och stänk, och du får öronadaptrar i både silikon och skum så att du kan hitta den optimala lösningen för just dina hörselgångar. Om du ska aktivera dig på allvar så kan du använda de fenor som medföljer så att snäckorna sitter extra bra på plats.

NuraTrue Pro startas och stängs automatiskt och kan även starta och stoppa musikuppspelningen automatiskt om du vill det. Det ställer du själv in i appen. Med en batteritid på över 8 timmar – plus ytterligare 3 x 8 timmar från laddningsetuiet – har du gott om ström för att fylla hela din dag med skön musik. Om du trots det får slut på energi tar det bara 5 minuter att tanka ström via USB för en hel timmes extra lyssning. Du kan även ladda NuraTrue Pro trådlöst via en Qi-laddare av standardtyp (extra tillbehör).

Nura NuraTrue Pro finns i svart utförande. Laddningsetui och USB C-kabel för laddning medföljer, Qi-laddare / USB-laddare köps separat.

Adaptive Active Noise Cancellation och kristallklara samtal med 8 mikrofoner

NuraTrue Pro ger dig både avancerad brusreducering (Adaptive Active Noise Cancellation / ANC) och extra tydliga telefonsamtal. Varje öronsnäcka har 3 inbyggda mikrofoner plus en ”bone conduction sensor” som fångar upp din röst via vibrationer i ditt kranium. Signalerna från alla dessa enheter skickas till en avancerad inbyggd processor som optimerar bägge funktioner efter förhållandena, inklusive automatisk dämpning av vindbrus och störande ljud i bakgrunden.

Allt sköts automatiskt, och du kan naturligtvis själv välja om du helt vill slippa ljud från omgivningen eller vill höra vad som händer omkring dig. I så fall aktiverar du bara ”Social Mode” (även kallat hear-through eller transparency), som ser till att du hör världen utanför så snart du rör vid öronsnäckan. Du kan också använda en öronsnäcka på egen hand – till exempel för telefonsamtal – vilket också gör NuraTrue Pro behändiga att ha på kontoret.

Nurasound – perfekt ljud för just dina öron

Alla utrymmen är olika, och det gäller även riktigt små utrymmen som det mänskliga örat. Med ”Nurasound” har de lyckats skapa ett par hörlurar som mäter och anpassar ljudet efter just dina öron, ungefär på samma sätt som de system som gör en digital rumskorrektion för högtalarsystem (RoomPerfect, Dirac, Audyssey m.fl.).

Via Nura-appen skickar systemet in ett antal testtoner i ditt öra och mäter responsen från din trumhinna och ditt inneröra. Därefter beräknas din personliga ljudprofil, som optimerar ljudet från hörlurarna för dina öron. Resultatet är ett rent ljud som du sällan upplever från hörlurar i den här prisklassen.

Allt ordnas automatiskt under ett par minuter, och när din personliga profil väl tagits fram så sparas den i appen, och du behöver inte fundera mer på någon konfigurering. Du kan till och med spara ytterligare profiler, så du har plats för att experimentera eller låta andra njuta av den unika Nurasound-upplevelsen när du inte själv använder hörlurarna.

De mikrofoner som Nura använder för att mäta de otroligt svaga responsljud ditt öra skickar tillbaka är för övrigt av samma ultrakänsliga typ som NASA använder för uppdraget Mars 2020. Det säger lite om ambitionsnivån på de här unika hörlurarna.

Lurarnas ”Immersion Mode” är lätt tillgängligt i appen, där du själv kan justera basnivån från neutral till överväldigande – som om du står längst fram på en konsert och lutar dig fram mot ljudet av högtalarna. Du kan även använda funktionen till att ge den djupaste basen ett lyft så att du får en komplett ljudbild även vid låg volym.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Individuell mätning och optimering av ljudet för just dina öron
 • Bluetooth 5.3 inkl. aptX Lossless och aptX Voice för optimalt trådlöst ljud*
 • Adaptive Active Noise Cancellation (ANC)
 • 8 inbyggda mikrofoner för ANC och samtal
 • Dirac Virtuo Spatial Audio
 • Dedikerad Nura-app för personliga användarinställningar (EQ, ANC, touchfunktioner, Immersion Mode m.m.)
 • Touchkontroll på bägge öronsnäckor (kan konfigureras via app)
 • Svett- och stänksäker design (IPX4)
 • 8 timmars batteritid (+ 3 x 8 timmar via laddningsetui)
 • Samtidig parkoppling med upp till 2 Bluetooth-enheter (multipoint)
 • Automatisk på/av/start/stopp (kan konfigureras via app)
 • Möjlighet till trådlös laddning via Qi-laddare av standardtyp (extra tillbehör)

Begränsningar

 • Behöver anpassas noggrant för användaren för att spela optimalt
 • Tål inte att sänkas ner helt i vatten
 • Ingen medhörning på din egen röst under samtal (SideTone)
 • Qi-laddare/USB-laddare är extrautrustning
 • Det finns alternativ som är mer kompakta

Reviews

Tillbehör till Nura NuraTrue Pro

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear, True Wireless
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång20 - 40.000 Hz
Känslighet101 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5.3 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX Low Latency, AAC )
Element typ/storlek10 mm - Dynamic driver
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter