Hopp til innhold
2 172:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Upplev True Wireless-lurar med ett ljud som är perfekt anpassat för just dina öron. ANC och touchkontroll sätter pricken över i.

Läs mer:

Beskrivning

Nura NURATRUE – unika trådlösa True Wireless in-ear-hörlurar med ANC för optimalt ljud i just dina öron

 • Individuell mätning och optimering av ljudet för just dina öron
 • Valfri bas-boost (Immersion Mode)
 • Noise Cancelling/ ANC
 • Svett- och stänksäker design (IPX4)
 • Touchkontroll på bägge öronsnäckor

NURATRUE är världens första True Wireless in-ear-hörlurar som kan optimera ljudet för just dina öron automatiskt. Här får du allt du förväntar dig från ett par bra True Wireless-snäckor, inklusive Noise Cancellation (ANC) och användarvänlig touchkontroll. Men du får till på köpet ett par läckra och helt unika funktioner.

Det avancerade Nurasound-systemet mäter responsen från dina öron och anpassar ljudet så att du får en imponerande klar och realistisk lyssningsupplevelse varje gång du använder hörlurarna. Nura-appen på din telefon guidar dig enkelt genom hela processen och på ett par minuter har du ett ljud som är perfekt anpassat för dina hörselgångar.

Lurarnas ”Immersion Mode” är lätt tillgängligt i appen, där du själv kan justera basnivån från neutral till överväldigande – som om du står längst fram på en konsert och lutar dig fram mot ljudet av högtalarna. Du kan även använda funktionen till att ge den djupaste basen ett lyft så att du får en komplett ljudbild även vid låg volym –

Autostart, ANC och Social Mode för smidig användning överallt

Även om ljudet från NURATRUE är ett tillräckligt starkt argument för att skaffa dem så måste de naturligtvis vara sköna att använda. Lurarnas design tål svett och stänk, och du får öronadaptrar i både silikon och skum så att du kan hitta den optimala lösningen för just dina hörselgångar. Om du ska aktivera dig på allvar så kan du använda de vingar som medföljer så att snäckorna sitter extra bra på plats. NURATRUE startas och stängs automatiskt, och med en batteritid på över 6 timmar – plus ytterligare 3 x 6 från laddningsetuiet – har du gott om ström för att fylla hela din dag med skön musik.

Du får även Noise Cancelling/ANC som effektivt kväver störande ljud från omgivningen. Kombinationen med ”Social Mode” som ser till att du hör du vad som händer i omgivningen om du snabbt nuddar vid öronsnäckan eller om någon ringer ger dig ett par väldigt bra kontorslurar.

Nura NURATRUE finns i svart utförande. Laddningsetui och USB C-kabel för laddning medföljer.

Nurasound – perfekt ljud för just dina öron

Alla utrymmen är olika, och det gäller även riktigt små utrymmen som det mänskliga örat. Med ”Nurasound” har de lyckats skapa ett par hörlurar som mäter och anpassar ljudet efter just dina öron, ungefär på samma sätt som de system som gör en digital rumskorrektion för högtalarsystem (RoomPerfect, Dirac, Audyssey m.fl.).

Via Nura-appen skickar systemet in ett antal testtoner i ditt öra och mäter responsen från din trumhinna och ditt inneröra. Därefter beräknas din personliga ljudprofil, som optimerar ljudet från hörlurarna för dina öron. Resultatet är ett rent ljud som du sällan upplever från hörlurar i den här prisklassen.

Allt ordnas automatiskt under ett par minuter, och när din personliga profil väl tagits fram så sparas den i appen, och du behöver inte fundera mer på någon konfigurering. Du kan till och med spara ytterligare profiler, så du har plats för att experimentera eller låta andra njuta av den unika Nurasound-upplevelsen när du inte själv använder hörlurarna.

De mikrofoner som Nura använder för att mäta de otroligt svaga responsljud ditt öra skickar tillbaka är för övrigt av samma ultrakänsliga typ som NASA använder för uppdraget Mars 2020. Det säger lite om ambitionsnivån på de här unika hörlurarna.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Individuell mätning och optimering av ljudet för just dina öron
 • Valfri bas-boost (Immersion Mode)
 • ANC / Noise Cancelling
 • Social Mode för fri ljudpassage från omgivningen (anpassningsbar)
 • Touchkontroll på bägge öronsnäckor (kan konfigureras via app)
 • Svett- och stänksäker design (IPX4)
 • Bluetooth 5 inkl. aptX / AAC / Quick Switching
 • 6 timmars batteritid (+ 3 x 6 timmar via laddningsetui)
 • Automatisk på/av

Begränsningar

 • Behöver anpassas noggrant för användaren för att spela optimalt
 • Inte 100 % vattentäta
 • Ingen inbyggd aktivering av röstassistent
 • Ingen trådlös laddning
 • USB-laddare är extrautrustning

Reviews

Tillbehör till Nura NURATRUE

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear, True Wireless
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång20 - 20.000 Hz
Känslighet108 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, AAC )
Element typ/storlek10 mm - Dynamic driver

Recensioner


5.0
9 recensioner
5
9
4
0
3
0
2
0
1
0
Eddy
Nederländerna
8/21/2023

Bra ljudbrusreducering lite mindre, mycket nöjd

Eddy
Nederländerna
Oscar
Nederländerna
7/12/2023

Jag har haft ett antal öronsnäckor i bruk, men jag gillar dem bäst: passform, skräddarsydd ljudprofil och driftstid får utmärkt poäng.

Oscar
Nederländerna
Rene
Nederländerna
5/25/2023

Verkligen super dessa hörlurar

Rene
Nederländerna
Ad
Nederländerna
5/13/2023

Jag är väldigt nöjd med det Bra produkt

Ad
Nederländerna
Lis
Danmark
5/8/2023

Bra ljud speciellt anpassat till mina öron. Lite stor,.men passar bra i örat.

Lis
Danmark

Rekommenderade produkter