Hopp til innhold
Nura
Trådlöst headset

Nura Nuraphone G2

3 998:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Här får du kristallklart ljud som är perfekt anpassat för just dina öron. En fantastisk lyssningsupplevelse, inklusive bas som från en kraftig subbas.

Läs mer:

Beskrivning

Nura Nuraphone G2 – unika trådlösa over ear-hörlurar för perfekt ljud i just dina öron

 • Unikt system med dubbla element (in ear/over ear)
 • Individuell mätning och anpassning för just dina öron
 • Noise Cancelling / ANC och bra passiv dämpning av störande ljud
 • Valfri basnivå (immersion level)
 • Automatisk på/av

Nuraphone G2 är världens första trådlösa hörlurar som kan optimera ljudet för just dina öron automatiskt. Det unika systemet med dubbla element kombinerar kvaliteterna från in ear och over ear, och det avancerade Nurasound-systemet mäter och korrigerar ljudet så att det passar responsen från ditt öra perfekt. Här är det inte någon ingenjör på andra sidan jordklotet som bestämmer över klangen i din musik – du lyssnar på inspelningen som den låter i verkligheten!

Även om tekniken bakom lurarna är otroligt avancerad så är det busenkelt att använda Nuraphone G2. Den kostnadsfria Nura-appen vägleder dig genom hela konfigureringen på några få minuter, och sedan kan du se fram emot en klar och realistisk lyssningsupplevelse på en helt unik nivå varje gång du använder hörlurarna.

Basen spelas av ett separat over ear-element, vilket gör att du faktiskt har en hel subbas på huvudet som skickar härliga vibrationer utan om trumhinnan och direkt in i ditt kranium. Det ger en fysisk ljudupplevelse som inga andra hörlurar kommer nära, och allt sker helt utan buller, obehag eller förvrängning. Du har garanterat aldrig upplevt något liknande, och om du är basfantast kan du lugnt sikta in dig på de här lurarna – du kommer inte att klara dig utan Nuraphone G2!

Äkta allroundare med 20 timmars batteri, ANC och Social Mode**

Även om ljudet från Nuraphone G2 är ett tillräckligt starkt argument för att skaffa dem så måste de naturligtvis vara sköna att använda. Och som tur är saknas inget på den fronten heller. När du väl har vant dig vid den speciella in ear-konstruktionen är komforten i toppklass. Hörlurarna startas och stängs automatiskt, och med en batteritid på över 20 timmar har du gott om ström för att lyssna på tung musik dagen lång.

Du får även Noise Cancelling/ANC som tillsammans med bra passiv dämpning effektivt kväver störande ljud från omgivningen. Kombinationen med ”Social Mode”, som ser till att du hör du vad som händer i omgivningen om du snabbt nuddar vid öronkåpan eller om någon ringer dig, ger dig ett par perfekta kontorslurar.

Nuraphone G2 finns i svart utförande.

Nuraphone Inova – ljud du både hör och känner

Första gången du ser Nuraphone G2 kan du inte undgå att lägga märke till röret som sticker ut inuti öronkåporna. Den här är en del av Nuras unika Inova-koncept, och är i praktiken en hybrid av ett par in ear- och ett par over ear-hörlurar. Röret med öronadaptern på spetsen passar i hörselgången ungefär på samma sätt som med ett par traditionella in-ear-hörlurar och den här kanalen serverar din trumhinna kristallklar diskant och ett tydligt mellanregister.

Basen genereras av over ear-elementet och tränger in till ditt inneröra via ditt ytteröra och ditt kranium istället för via trumhinnan. Du kan justera basnivån separat, och även om du skruvar upp så högt att hela ditt huvud vibrerar, så kommer ljudet att förbli klart och utan förvrängning eftersom diskant och mellanregister är isolerade från de häftigaste vibrationerna. Eftersom basen inte spelar direkt in på trumhinnan behöver du heller inte vara nervös för att kraftiga basimpulser ska skada dina hörsel.

Lurarnas ”Immersion Mode” är lätt tillgängligt i appen, där du själv kan justera basnivån från neutral till överväldigande – som om du står längst fram på en konsert och lutar dig fram mot ljudet av högtalarna. Du kan även använda funktionen till att ge den djupaste basen ett lyft så att du får en komplett ljudbild även vid låg volym – och det utan loudness eller equalizer som försämrar ljudet.

Nurasound – perfekt ljud för just dina öron

Alla utrymmen är olika, och det gäller även riktigt små utrymmen som det mänskliga örat. Med Nurasound-tekniken har de lyckats skapa ett par hörlurar som mäter och anpassar ljudet efter just dina öron, ungefär på samma sätt som de system som gör en digital rumskorrektion för högtalarsystem (RoomPerfect, Dirac, Audyssey m.fl.).

Via Nura-appen skickar systemet in ett antal testtoner i ditt öra och mäter responsen från din trumhinna och ditt inneröra. Därefter beräknas din personliga ljudprofil, som på ett nästan magiskt sätt optimerar ljudet från hörlurarna för dina öron. Resultatet är helt spektakulärt och kommer att få dig att tappa hakan första gången du upplever det. Här får du ett toppljud som du aldrig tidigare har upplevt från ett par hörlurar som vanliga dödliga har råd med.

Allt ordnas automatiskt under ett par minuter, och när din personliga profil väl tagits fram så sparas den i appen, och du behöver inte fundera mer på någon konfigurering. Du kan till och med spara ytterligare profiler så att andra kan njuta av Nurasound-upplevelsen när du inte själv använder hörlurarna.

De mikrofoner som Nuraphone G2 använder för att mäta de otroligt svaga responsljud ditt öra skickar tillbaka är för övrigt av samma ultrakänsliga typ som NASA använder för uppdraget Mars 2020. Det säger lite om ambitionsnivån på de här unika hörlurarna – välkommen till framtiden!

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Unikt system med dubbla element (in ear/over ear)
 • Individuell mätning och anpassning för just dina öron
 • Noise Cancelling / ANC och bra passiv dämpning av störande ljud
 • **Social Mode för att lyssna på omgivningen
 • Touch-panel på öronkåporna (kan konfigureras via app, inkl Social Mode
 • Valfri basnivå (immersion level)
 • Automatisk på/av
 • Kan även användas via kabel (analog/USB)

Begränsningar

 • Passformen kräver viss tillvänjning
 • Behöver konfigureras för användaren för att spela optimalt
 • Kan inte vikas eller fällas ihop
 • Kan inte spela via kabel om de är urladdade

Videos om Nuraphone G2

Tillbehör till Nura Nuraphone G2

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång20 - 20.000 Hz
Känslighet118 dB
MikrofonNej
Bluetooth versionJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, AAC )
Avspelning via USBJa

Rekommenderade produkter