Hopp til innhold
Ortofon
MM-pickup

Ortofon 2MR Red

1 199:-st.
Okänd leveranstid
  -
Specialversion av den prisvänliga och mycket välspelande MM-pickupen 2M Red. Passar bl.a. till en rad Rega-skivspelare. Utbytbar nålinsats.

Läs mer:

Beskrivning

Ortofon 2MR Red – specialversion för Rega

  • Passar bl.a. till en rad Rega-skivspelare
  • Elliptisk diamant på nålrör i aluminium
  • Naturligt och detaljerat hifi-ljud
  • Normalt nåltryck (1,8 gram)
  • Nålinsatsen kan bytas separat

2MR Red är en specialversion av den prisvänliga och mycket välspelande MM-pickupen 2M Red. Med sitt lite lägre hus passar den bl.a. till en rad Rega-skivspelare där du annars skulle behöva montera en distansbricka (spacer) under tonarmen. Bortsett från formen och en 1 gram lite lägre vikt på 2MR så är de två versionerna 100 % identiska, inklusive nålinsatsen.

Läs mer om grundversionen här.

GRATIS MONTERING

HiFi Klubben hjälper dig gärna att hitta en pickup som passar perfekt till just din skivspelare. Om du köper en ny pickup på HiFi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer information får du i din HiFi Klubben-butik.

Vad gör en pickup bra?

Du kan läsa mer om Ortofons produkter och fördjupa dig i detaljerna på deras hemsida här. Få insikt i vad som definierar en bra pickup, och lär dig mer om teknologin och materialen bakom Ortofons produkter. Annars vet vi allt om Ortofon i våra butiker, där vi alltid är redo att hjälpa till.