Hopp til innhold
Pro-Ject
Skivspelare

Pro-Ject Debut Carbon EVO

6 490:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Skäm bort ögon, öron och vinyl med snygga färger, seriösa hifi-lösningar och en exklusiv tonarm i kolfiber. Spelklar med Ortofon 2M Red-pickup.

Läs mer:

Beskrivning

Pro-Ject Debut Carbon EVO – seriös hifi-skivspelare med avancerad teknik, exklusiv kolfibertonarm, enkel hantering och flera snygga färger

 • Tung och resonansdämpad skivtallrik i stål
 • Exklusiv tonarm av kolfiber
 • Elektronisk hastighetsväljare för 33/45 varv/min
 • Spelklar med skivspelarlock och fabriksmonterad Ortofon 2M Red-pickup
 • Många snygga färger

Pro-Ject Debut Carbon EVO är en solid hifi-skivspelare som kommer att göra din kära vinylsamling full rättvisa. Debut-modellerna är några av hifi-världens mest populära produkter med närmare en miljon sålda exemplar över mer än 20 år.

Med Pro-Ject Debut Carbon i EVO-generationen har det bokstavligt talat sket en evolution som kommer att lyfta din upplevelse till en ännu högre nivå än föregångarna och ge dig ännu bättre upplevelser: tyngre skivtallrik i TPE-dämpat stål, ny och ännu bättre dämpad motorupphängning, fötter i metall som kan justeras i höjdled, elektronisk styrning av hastighetsbyte samt en rad snygga färger i satinmatt lack.

Ljudkvalitet för varenda krona

Tekniken är solid och väl beprövad och samtliga komponenter håller hög kvalitet. Det gäller inte minst den exklusiva tonarmen av kolfiber som är sällsynt i den här prisklassen. Samtidigt har du möjlighet att välja en färg som drar både dina egna och dina vänners blickar till spelaren.

I Debut Carbon EVO går dina pengar först och främst till bra ljud, och därför ska du titta på andra Pro-Ject-modeller om du vill ha inbyggt RIAA-steg, Bluetooth, USB, automatik och andra bekvämligheter. Den enkla konstruktionen ger dig i gengäld en seriös hifi-lösning som håller länge och ger dig problemfri användning och bra ljudkvalitet för en överkomlig slant.

Körklar direkt från start

Det ingår en ytterst välljudande Ortofon 2M MM-pickup som är monterad och fintrimmad från fabrik. När nålen är utsliten kan du köpa en lös nålinsats, så spar du både pengar och besvär. Du kan också uppgradera 2M Red med en nålinsats från Ortofons ännu exklusivare pickup 2M Blue.

Debut Carbon EVO finns med en finish i satinmatt lack eller högglanslack, samt äkta valnötsfaner. Skivspelarlock och fabriksmonterad Ortofon 2M Red-pickup medföljer.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på HiFi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Vi kan leverera en rad andra produkter från Pro-Ject utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.

Läckra tekniska detaljer och läcker finish

Debut Carbon EVO är en gedigen kvalitetsskivspelare med tekniska lösningar på en väldigt seriös nivå. Exempelvis är tonarm och pickuphus konstruerade i ett kolfiberstycke – ett särdeles styvt, starkt och resonansdött material som du normalt sett bara stöter på i betydligt högre prisklasser. De nya läckra fötterna i metall (nu 3 istället för 4) är också en exklusiv ljudförbättrande lösning och kan justeras i höjdled så att du snabbt och lätt får skivspelaren perfekt i våg.

Den nya tunga skivtallriken i stål är effektivt resonansdämpad med TPE, och den nyutvecklade motorupphängningen är på ett effektivt sätt frikopplad från plinten och även den TPE-dämpad för att inte vibrationer ska försämra ljudet. Och sedan har vi ju finishen – en hel regnbåge av snygga färger, alla applicerade för hand med hela 8 lager lack. De 5 satinmatta utgåvorna är helt nya och ger det klassiska Debut-utförandet en spännande och exklusiv touch. Du kan också välja en finish i äkta valnötsfaner.

Skydda den känsliga musiksignalen

Kablar ansluts via phono-kontakter med jordskruv, vilket gör att du har möjlighet att uppgradera den medföljande signalkabeln till en ännu bättre variant. Eftersom ljudsignalen från pickupen är extremt svag och extra känslig för störningar och brum så finns det all anledning att skydda den på bästa möjliga vis. Det kan du göra med en bra kabel som tagits fram särskilt för det här ändamålet, till exempel någon från AudioQuest.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Exklusiv finish i högglanslack, satinmatt lack eller äkta träfaner
 • Tung och resonansdöd skivtallrik i TPE-dämpat stål
 • Spelklar med fabriksmonterad Ortofon 2M Red-pickup
 • 8,6-tums helgjuten tonarm i kolfiber
 • Superstabil och vibrations dämpad DC-strömförsörjning
 • Skifte mellan 33/45 varv/min sker elektroniskt
 • Avspelning på 78 varv via medföljande specialrem och dedikerad pickup*
 • Skivspelarlock medföljer
 • Nål till medföljande pickup kan köpas separat
 • Handbyggd i Europa
 • Många snygga färger

Begränsningar

 • Ingen inbyggd RIAA-förstärkare
 • Ingen automatisk start/stopp-funktion
 • Pickup-huset kan inte bytas ut (till exempel för avspelning av 78-varvare)
 • En del alternativ har mer flexibla möjligheter när det gäller finjustering och val av pickup

Tillbehör till Pro-Ject Debut Carbon EVO

Tekniska specifikationer

AutomatiseringNej
DriftRemdrift
Hastighet33, 45, 78
PickuptypMoving Magnet
PickupOrtofon 2M Red
RIAA-förförstärkareNej
Effektiv tonarmslängd8,6"
Effektiv armmassa6 g
Skivtallrikens vikt (kg)1,7 kg
Skivspelarlock medföljerJa

Rekommenderade produkter