Hopp til innhold
Pro-Ject
Skivspelare

Pro-Ject Debut RecordMaster II

5 490:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Spela dina plattor i riktig hifi-kvalitet på vilken anläggning som helst eller lägg över musiken på datorn via USB. Spelklar med Ortofon OM5e-pickup.

Läs mer:

Beskrivning

Pro-Ject RecordMaster II – digitalisera dina favoritplattor eller lyssna på vinyl i hög kvalitet på vilken anläggning som helst

 • Inbyggd RIAA/pickup-förstärkare för direkt anslutning till vilken anläggning som helst
 • Kan lägga över musik från skivor på dator via USB.
 • Elektronisk hastighetsväljare för 33/45 varv/min (manuell för 78)
 • Spelklar med skivspelarlock och fabriksmonterad Ortofon OM5e-pickup
 • Flera snygga färger

Pro-Ject Debut RecordMaster II är en unik hifi-skivspelare som kan allt. Den inbyggda RIAA-förstärkaren gör att du kan ansluta skivspelaren direkt till alla anläggningar, även om de inte har någon dedikerad skivspelaringång. Du får också inbyggd A/D-omvandlare med USB-port för PC eller Mac. På så sätt kan du spela in dina favoritplattor, spara dem på datorn och kopiera över dem till din telefon eller surfplatta och ta med dig musiken var som helst.

Till skillnad från många motsvarande produkter är Debut RecordMaster II en riktig hifi-produkt som både kan spela och spela in dina favoritplattor i hög kvalitet. Här ska du inte kompromissa med ljudet bara för att du vill ha smidigare tillgång till din favoritmusik. Om du har en samling 78-varvare kan du dessutom spela dem och spela in dem på datorn. Du behöver bara köpa en separat nålinsats avsedd för 78-varvare som du kan byta till på ett ögonblick.

Körklar direkt

Det ingår en välljudande Ortofon OM5e MM-pickup som är monterad och fintrimmad från fabrik. När nålen blir sliten kan du köpa en ny nålinsats, så spar du både pengar och besvär. Du kan även välja att uppgradera med en bättre nålinsats från Ortofons OM-serie, eller kanske en helt annan pickup som du själv väljer.

Debut RecordMaster II finns med högglanslackerad svart, vit och röd finish, samt äkta valnötsfaner. Skivspelarlock, filtmatta och fabriksmonterad pickup medföljer.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på HiFi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Vi kan leverera en rad andra produkter från Pro-Ject utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.

Seriös kvalitet hela vägen

Debut RecordMaster II är en kvalitetsskivspelare med tekniska lösningar på en seriös nivå. Tonarmen har ett elegant utförande i aluminium och du får även en smart elektronisk Speed Box-hastighetsväljare på undersidan, så du behöver inte lyfta skivtallriken och flytta remmen manuellt bara för att du får lust att spela en singel. För att spela 78-varvare måste du dock fortfarande flytta remmen på drevet för att skivtallriken ska snurra med den högre hastigheten, men det är snabbt gjort.

Motorn är otroligt exakt och effektivt frikopplad från plinten med en raffinerad upphängning i TPE-gummi för att inte några vibrationer ska försämra ljudet. Anslutningen av kablar sker via guldpläterade RCA-kontakter som gör att du har möjlighet att uppgradera den medföljande signalkabeln till en ännu bättre typ, till exempel från AudioQuest.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Inbyggd RIAA/pickup-förstärkare för direkt anslutning till vilken anläggning som helst (kan kopplas ifrån)
 • Kan spela in dina skivor på dator via USB (inbyggd A/D-omvandlare)
 • Exklusiv finish i högglanslack eller äkta träfaner
 • Spelklar med fabriksmonterad Ortofon OM5e-pickup
 • Skifte mellan 33/45 varv/min sker elektroniskt (78 manuellt)
 • Skivspelarlock medföljer
 • Nål till medföljande pickup kan köpas separat (inkl. specialnål för 78-varvare)

Begränsningar

 • Ingen automatisk start/stop-funktion
 • Alternativ utan RIAA/USB-funktion kan ge bättre ljud och materialkvalitet
 • Medföljande RCA-kabel endast av grundläggande kvalitet

Tillbehör till Pro-Ject Debut RecordMaster II

Tekniska specifikationer

AutomatiseringNej
DriftRemdrift
Hastighet33, 45, 78
PickuptypMoving Magnet
PickupOrtofon OM5e
RIAA-förförstärkareJa
Effektiv tonarmslängd8,6"
Effektiv armmassa6 g
Skivtallrikens vikt (kg)1,3 kg
Skivspelarlock medföljerJa

Rekommenderade produkter